Κόσμος

Σοκ στη Νότια Καρολίνα: Σκότωσε εν ψυχρώ 9χρονο αγόρι

Ένα 9χρονο αγόρι σκοτώθηκε και 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός αγνώστου στην πόλη Σάρλοτ στη Βόρειας Καρολίνας, σε ακόμη ένα περιστατικό βίας στις ΗΠΑ.

Αρχικά, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι από τα πυρά του δράστη είχε σκοτωθεί ένα κορίτσι αλλά αργότερα διευκρίνισε πως το θύμα ήταν ένα αγοράκι.

Η τραγωδία συνέβη στην αυλή σπιτιού κατά τη διάρκεια οικογενειακής γιορτής, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Από τα πυρά τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ενήλικες και άλλο ένα παιδί, σύμφωνα με το δίκτυο WSOC-TV.

Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται. Τα κίνητρα που τον οδήγησαν στους πυροβολισμούς και στη δολοφονία ενός παιδιού παραμένουν άγνωστα.

“Είναι ένα λυπηρό περιστατικό. Πρέπει να ψάξουμε πολύ, ως τα βάθη της ψυχής μας, ως πόλη και ως χώρα, γιατί δεν είναι ασφαλές ένα 9χρονο αγόρι που παίζει στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του”, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βασιλιάς Κάρολος στο ιταλικό Κοινοβούλιο: Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται δεδομένη
Ο Κάρολος θέλησε να μιλήσει ιταλικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές και γερουσιαστές υπογράμμισε με αρκετή δόση χιούμορ ότι «ελπίζει να μην κατέστρεψε τη γλώσσα του Δάντη»
Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά στο ιταλικό κοινοβούλιο
«Έχει ξεκινήσει γενικευμένη ρωσική επίθεση στα βορειοανατολικά» λέει ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας
«Παρατηρούμε σχεδόν διπλασιασμό του αριθμού των εχθρικών επιθέσεων σε όλες τις κύριες κατευθύνσεις στη γραμμή του μετώπου», δήλωσε ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού Ολεξάντρ Σίρσκι
Μονάδα πυροβολικού μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού εκτοξεύει πολλαπλούς πυραύλους (MLRS) προς τα ρωσικά στρατεύματα