Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Ο εντυπωσιακός γάμος της Αλεξάνδρας Μανουσάκη – Οι φωτογραφίες και οι ιδιαιτερότητες!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ήταν ο γάμος της χρονιάς για την Κρήτη, με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του facebook και του twitter…

Χθες το βράδυ στον Βατόλακο Χανίων, το πανέμορφο αυτό μέρος της Κρήτης, ο κορυφαίος απόδημος κρητικός επιχειρηματίας Θόδωρος Μανουσάκης και τέως πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής είχε μεγάλες χαρές καθώς η κόρη του Αλεξάνδρα (και ψυχή πλέον του οινοποιείου και των καταπληκτικών κρασιών) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Afshin Molavi.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Οι καλεσμένοι, από όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά κυρίως από την Αμερική καθώς εκεί μεγαλούργησε ο πατέρας Μανουσάκης πριν φτιάξει και στην Κρήτη το ονομαστό οινοποιείο, απόλαυσαν ένα γνήσιο κρητικό γάμο, την φιλοξενία, φυσικά το εκπληκτικό κρασί και…δεν ήθελαν να φύγουν!

Ήταν στο Βατόλακο, συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί παράγοντες, όπως ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Καλογερής και καλλιτέχνες. Αλλά ο γάμος είχε και μια άλλη λεπτομέρεια: ένωσε πέντε τέως και νυν προέδρους της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Εκτός από τον ευτυχή πατέρα ήταν εκεί ο νυν πρόεδρος του παγκοσμίου συμβουλίου Κρητών Μανόλης Βεληβασάκης, ο πρώην πρόεδρος Γ.Αεράκης, αλλά και οι πρώην πρόεδροι της παγκρητικής Αμερικής ο Τζων Μάνος και ο Τάκης Ψαράκης που ήρθαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τους γάμους.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε