Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Βρε καλώς τον Κοντονή κι ας άργησε! Αλλά χαλάλι αφού μας επανέφερε το Grexit…

Φωτογραφία: Eurokinissi
Φωτογραφία: Eurokinissi

Όλα τα είχε η Μαριορή, ο Κοντονής της έλειπε. Οπου Μαριορή διάβαζε ελληνική κυβέρνηση και θα καταλάβεις αγαπητέ αναγνώστη του Κάλχα γιατί αυτή η κυβέρνηση πάσχει από πλέι μέικερ.

Και χωρίς ένα καλό πλέι μέικερ, όπως θα έλεγε και ο Βασίλης ο Σκουντής, άντε να κερδίσεις. Ακόμα κι αν έχεις τον Ζοτς προπονητή.

Με ένα Παρασκευόπουλο που θέλει μία μπάλα μόνος του και μας πέταξε κατάμουτρα το Σάββα Ξηρό τώρα, λες και δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν και τα πλέι όφ. Μία Πρόεδρο Ζωή που κάνει κάθε μέρα τα δικά της και το παίζει και υποψήφια για προπονήτρια όποτε χηρέψει η θέση, με Μπαλτά και Κουράκη που νοιάζονται για τους αιώνιους αναπληρωματικούς και όχι τη βασική ομάδα, με ένα Βαρουφάκη που δεν λέει να συμμετάσχει στο παιχνίδι και να βάλει κανένα καλάθι, αλλά συνδιαλέγεται ανά πάσα στιγμή με την κερκίδα και είναι σα να παίζεις με παίχτη λιγότερο, να σου έρθει κατακούτελα και ένας Κοντονής που στέλνει στα κάγκελα όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου.
Αλλά ευτυχώς που η αντίπαλη ομάδα δεν πάσχει μόνο από πλέι μέικερ (ε, Αδωνι;), αλλά δεν έχει καν ομάδα.

Γιατί αν υπήρχε ομάδα  θα βλέπαμε όχι μόνο τις Φίφα και Ουέφα να μας απειλούν με Grexit, αλλά και τη Μέρκελ να μας δείχνει κόκκινη κάρτα με απεικόνιση τη δραχμή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε