Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα

Σημαντικό Εαν Αληθεύει! Ο Γιάνης Βαρουφάκης φοράει βούλες για το Ισπανικό Esquire!

Σημαντικό Εαν Αληθεύει! Ο Γιάνης Βαρουφάκης φοράει βούλες για το Ισπανικό Esquire!

«Δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του πραγματικού και του μη πραγματικού, ούτε μεταξύ του αληθινού και του μη αληθινού. Ένα πράγμα δεν είναι απαραιτήτως ή αλήθεια ή ψέμα. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και αλήθεια και ψέμα» έγραφε ο νομπελίστας Πίντερ το 1958 και μια μέρα σαν αυτή, τα πάντα μπορεί και να ισχύουν.

Σύμφωνα με την ελληνική εκδοχή του AskMen o Γιάνης Βaρουφάκης φιγουράρει στο εξώφυλο του Ισπανικού Esquire, ντυμένος άψογα σε πουά. “Μετά την εμφάνισή του στο Ελληνικό Esquire και το Paris Match” γράφει το δημοσίευμα, “o Γιάνης Βαρουφάκης φιλοξενείται στο εξώφυλλο της Ισπανικής έκδοσης του Esquire με τίτλο «Η δημιουργική ασάφεια του Γιάνη». Ο υπουργός Οικονομικών είναι ο πρωταγωνιστής του τεύχους Απριλίου του γνωστού περιοδικού και εντυπωσιάζει τόσο με την αμφιλεγόμενη φωτογράφησή του, όσο και με τη χειμαρρώδη συνέντευξή του, στην οποία αποκαλύπτει τις συνομιλίες του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τις off the record κόντρες με τον Μαριάνο Ραχόι, ενώ και επιμένει πως υπάρχουν λεφτά που μπορεί να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Τέλος, δίνει ισχυρό μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν δηλώνοντας:«Καταδικάστε με, η ιστορία θα με απαλλάξει».

Όλο το παραπάνω θα μπορούσε να έκρυβε μια κάποια αλήθεια εαν σήμερα δεν γιορτάζαμε το Κέλτικο (ή μήπως Γαλλικό;) έθιμο του ψέματος και εαν η μνήμη ήταν τόσο εξασθενημένη ώστε να λησμονήσουμε το εξώφυλλο του Τζορτζ Κλούνει για το W Magazine όπου και εκεί οι βούλες εξυπηρέτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθητική και το αντρικό στυλ όπως δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να είναι.

Εδώ ο Γιάνης

Εδώ o Γιώργος

Και εδώ ο Γιώργος ξανά

Ο Μπομπ Ντίλαν το φόρεσε καλύτερα από όλους και αυτό δεν είναι ψέμα

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε