Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το δαυλό έτοιμος να το κάνει Κούγκι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανατρίχιασα μόλις το άκουσα. Αμάν ξύπνησε ο Σαμουήλ μέσα τον Καμμένο και ο… Δίας να βάλει το χέρι του να μην καούμε.

Βεβαίως, θα προτιμούσα ο πατέρας των Θεών να εξαπολύσει τον κεραυνό εναντίον Σόιμπλε, Μέρκελ και άλλων Γερμανών, αλλά επειδή τώρα τελευταία δεν μας ακούει ας βάλει τουλάχιστον το χέρι του.

Γιατί ο Πάνος δεν το έχει σε τίποτα να γίνει μπουρλοτιέρης και να φωνάξει “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Και να πάρει αλλόφυλους μαζί του λίγο το κακό. Σκέψου να λαθέψει και να μας τινάξει όλους στον αέρα.

Γιατί Πάνο μου εσένα μπορεί να σ΄ αρέσει η δραχμή (εμένα ποτέ δεν με συγκίνησε γιατί ήταν το νόμισμα των ιμπεριαλιστών Αθηναίων) και πάντα προτιμούσα τα τάλαντα.

Αλλά αν ο κύριος Καμμένος έχει τόσο καημό με τη δραχμή προτείνω να ζητήσουμε από τους Ευρωπαίους να μετονομάσουν το ευρώ σε δραχμή.

Κι΄ αν δεν μας ακούσουν τότε ας το κάνει Κούγκι ο κύριος υπουργός. Μόνο να πάει λίγο μακρύτερα για να μην μας πάρει κι΄ εμάς καμία αδέσποτη. Γιατί το 80% των νεοελλήνων κύριε Καμμένε δεν έχουν καμία διάθεση να θυσιαστούν, αφού προτιμούν το ευρώ.

Αν όσοι είστε δίπλα του δεν θέλετε επίσης να θυσιαστείτε κάντε κάτι απλό. Πάρτε τους αναπτήρες και τα σπίρτα από τα χέρια του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε