Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Οι λωτοφάγοι του ΣΥΡΙΖΑ και η πρόταση για Πρόεδρο Δημοκρατίας…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας πήγε στη χώρα των λωτοφάγων, αλλά τελικά βρήκε το δρόμο για την Ιθάκη. Εσείς οι νεοέλληνες μου φαίνεται πως είστε τόσο μεγάλοι καταναλωτές του λωτού που σε τρεις μέρες τα ξεχνάτε όλα και χάνετε το δρόμο.

Καλά τα έλεγε ο επίτιμος της Νέας Δημοκρατίας για τη λύση που πρότεινε για τα Σκόπια όταν ήταν πρωθυπουργός: Σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται κανένας.

Να που αποδεικνύεται πως είχε απόλυτο δίκιο. Για παράδειγμα ποιος θυμάται σήμερα ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ως υπουργός ήθελε να εκμηδενίσει το ΑΣΕΠ με διάφορα κόλπα, όπως η συνέντευξη; Ποιος θυμάται ότι ήθελε να ξεπατώσει τα ΚΕΠ, τη μοναδική πετυχημένη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο; Ποιος θυμάται ότι ήταν ο αρχιερέας των διορισμών στο Δημόσιο, που επί εποχής Κώστα Καραμανλή πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις και ήταν ένας από τους λόγους που η χώρα πήγε στα βράχια;

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λωτού (αλήθεια Αλέξη τρως κι΄ εσύ;) και θυμούνται μόνο πως ο κύριος Παυλόπουλος δεν ψήφισε το μνημόνιο και εξ΄ αυτού του λόγου είναι κατάλληλος στα αριστερά μάτια ακόμα και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λωτό παρακαλώ. Φέρτε μου λωτό για να ξεχάσω, γιατί μόνο το …αλτσχάιμερ δεν φτάνει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε