Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Εαν η Κέιτ Άπτον είναι η Τρόικα που φεύγει, η Σάρλοτ ΜακΚίνει είναι η Τρόικα που έρχεται

Εαν η Κέιτ Άπτον είναι η Τρόικα που φεύγει, η Σάρλοτ ΜακΚίνει είναι η Τρόικα που έρχεται

Αυτό ήταν το μόνο πολιτικό σχόλιο που θα σε απασχολήσει για τα επόμενα λεπτά της ζωής σου.

Κάνε ένα διάλειμμα από τα ομόλογα στο διηνεκές, σταμάτα να ξεσκονίζεις τις οικονομικές γνώσεις που έτσι και αλλιώς ποτέ, εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων, δεν θα μπορούσες να έχεις, μη σημειολογείς επάνω στη γραβάτα και τη χειραψία, βάλε φρένο στις αγωνίες των τραπεζών εντός και εκτός καθώς αυτή η 22χρονη δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με την πολιτική. Αυτή η 22χρονη ΕΙΝΑΙ πολιτική. Είναι η αλλαγή.

Είναι η Ελπίδα που ήρθε αυτή την Κυριακή, το βράδυ, κατα τη διάρκεια του Super Bowl και έκανε 114,4 εκατομμύρια τηλεθεατές να θέλουν να γίνουν μπουκιά στο στόμα της και αυτό δεν είναι κανένα σεξιστικό σχόλιο. Η Σάρλοτ έτρωγε ένα ζουμερό burger σαν να κάνει έρωτα και ο κόσμος του μόντελινγκ πλησίασε την κορύφωση της εβδομάδας. Τι μπορείς να ξέρεις για αυτήν; Όχι πολλά.

Δεν θα μπορούσες άλλωστε καθώς η ΜακΚίνει είναι μόλις 21 και είναι η νέα Υπουργός Μπιφτεκιού μετά από όλες τις προηγούμενες. Το μπιφτέκι που οργασμικά απόλαυσε το έχουν γευθεί στο παρελθόν η κληρονόμος Πάρις Χιλτον, η ολοστρόγγυλη Κέιτ Άπτον και αυτή που δικαίωσε τις καστανές, η Έμιλι Ρατακόφσκι. Τώρα το κορίτσι από το Ορλάντο της Φλόριντα είναι το All Natural προιόν του Μπιφτεκοβασιλείου και μοιάζει να είναι αποφασισμένη σαν μια Καλίσι για να κατακτήσει Εφτά, Οκτώ, ίσως και 14 Βασίλεια που εμπορεύονται φαντασιώσεις.

“Έχει μένος;” θα αναρωτηθείς. Έχει όρεξη για εκδίκηση θα σου απαντήσω αφού “Οι συμμαθήτριες μου με προσέβαλαν συνεχώς. Με έλεγαν τσούλα, πόρνη, ισχυρίζονταν ότι είχα κάνει αυξητική στο στήθος αλλά ήταν τόσο λάθος” είπε η Σάρλοτ στη Daily Mail. “Περνούσα πραγματικά δύσκολα καθώς ήμουν μόλις 14 και μεγάλωνα μέσα στο κορμί μου και είχα αυτά τα στήθη… Δεν ήξερα πραγματικά τι να τα κάνω”. Πόση ταλαιπωρία και κακοποίηση αλήθεια;

“Πάλευα με τη δυσλεξία σε όλη τη ζωή μου” συνέχισε. “Δεν μπορούσα να έχω την ίδια απόδοση με τους άλλους στο σχολείο γιατί πολύ απλά μάθαινα διαφορετικά από εκείνους. Ήταν δοκιμασία. Καλό είναι όσοι εκεί έξω κάνετε λόγο για δυσλεξία να ξέρετε ότι αρκετοί από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο, ιδιοκτήτες ολοκληρων επιχειρηματικών κολοσσών, είναι δυσλεκτικοί. Απλά βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς και αυτό είναι πλεονέκτημα” πρόσθεσε.

Οι συμμαθήτριες της την μισούσαν, τα γράμματα έκαναν φοξ τροτ μπροστά της, η Σαρλότ αποφάσισε να αφοσιωθεί σε εκείνο που την ταλάνιζε από τότε που μπήκε στην εφηβεία. Έπρεπε να βρει κάτι να κάνει με το στήθος της και το έκανε. Παράτησε το σχολείο. Οι γονείς της δεν αντέδρασαν. Προσπάθησε να γίνει μοντέλο. Ήταν μικροκαμωμένη. Προσπάθησε να γίνει φωτομοντέλο. Μπίνγκο, είχε χτυπήσει φλέβα χρυσού.

Στα 17 της ηδη έδειχνε ότι θα ανθήσει εκεί όπου καλλιεργούνται οι καμπύλες. Πήγε στο Μαιάμι, πέρασε καλά, μετακόμισε στην Πόλη των Αγγέλων, πέρασε ακόμη καλύτερα. Το συμβόλαιο που της έκλεισε ο Πολ Μαρτσιάνο της Guess την καθιέρωσε. Κάποτε αυτή η εταιρεία είχε δώσει ευλογίες στην Κλόντια Σίφερ και την Άννα Νικολ Σμιθ, την Κέιτ Άπτον. Σήμερα τις εναπόθεσε σε αυτήν.

Το κορίτσι που αντιπροσωπεύεται από τα πρακτορεία μοντέλων που δεν αστειεύονται, το Wilhelmina και το One, δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Δεν έχει κάνει κάποιο σκάνδαλο, μπορεί να σε πείσει ότι το burger είναι καλύτερο από το σεξ και για αυτό έχει περίπου 250 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, κάτι που αν το προβάλουμε στα αποτελέσματα της τελευταίας εκόγικής αναμέτρησης είναι τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου και της ΔΗΜΑΡ μαζί.

Η Σάρλοτ πήρε την αυτοδυναμία στην καμπάνια της εταιρείας Carl’s Jr. εύκολα. “Δεν πέρασα από συνέντευξη ή κάποιο δοκιμαστικό. Είδαν τη συνέντυεξη μου στο Fox και απόφασισαν να με κλείσουν” είπε στο Esquire. “Δάγκωσα την ευκαιρία” θα πει. “Μου είπαν ότι συνήθως τα κορίτσια στα προηγούμενα διαφημιστικά τρώνε πολλές μπουκιές μέχρι να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα. Εγώ έκανα μόλις οκτώ” λέει με τη νίκη χαραγμένη στο πρόσωπο της και τα σάλια όλων απλωμένα στις οθόνες τους.

Ο πατέρας της δεν ενοχλήθηκε από το προκλητικό στοιχείο της viral εμφάνισης της. Ούτε ο 90χρονος παππούς της. Ενωμένοι, δυνατοί, η οικογένεια ΜακΚίνει έδιωξε την τρόικα Κέιτ Άπτον από το προσκήνιο της πιο ζουμερής ξανθιάς από τη Γη της Επαγγελίας και η Σαρλότ θα πάρει θέση σε αυτό. “Είναι πολύ εμφανές γιατί μας συγκρίνουν. Είμαστε ξανθιές. Είμαστε και οι δύο από τη Φλόριντα. Έχουμε τεράστια β___α” είπε στο αντρικό περιοδικό.

“Με κολακεύει. Η καριέρα της είναι απίθανη. Αλλά είμαι εδώ για να καθιερώσω εμένα” κατέληξε επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει χρόνο ή/και διάθεση για έρωτες και πάθη. Είναι μόνη. Ελεύθερη. Απολαμβάνει τη στιγμή και θέλει να γνωρίζει κόσμο, να της πιάνουν το χέρι πολλοί, να τη διεκδικούν φαντασιακά άπειροι περισσότεροι και εκείνη να τρώει το ζουμερό της μπιφτέκι περιμένοντας εκείνον που θα την κάνει να γελάει πολύ. Για τον εαυτό της η Σάρλοτ ΜακΚίνει κράτησε το καλύτερο γέλιο όλων, το τελευταίο.

Όλες οι φωτό από τον προσωπικό λογαριασμό της Ελπίδας στο Instagram (@charlottemckinney)

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε