Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Αποδίδει το “άνοιγμα” της ΝΔ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καρπούς φέρεται να αποδίδει η προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να προσελκύσει στελέχη από το Μεταρρυθμιστικό κέντρο.

Τάσο η υποψηφιότητα του Β. Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ όσο και η κάθοδος της Άντζελας Γκερέκου με τη ΝΔ στην Κέρκυρα σηματοδοτούν το αμφίπλευρο άνοιγμα που επιχειρεί η κεντροδεξιά παράταξη ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Με δήλωση του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιίικος τόνισε ότι ” εργαζόμαστε συστηματικά εδώ και Κάιρο με κατεύθυνση το Μεταρρυθμιστικό Κέντρο” δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του το στίγμα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα η ΝΔ.

Ενώ ακόμη υποστήριξε ότι ” απευθυνόμαστε, πέρα από κομματικές ταμπέλες στον κόσμο της κοινής λογικής και στους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα στον πυρήνα της σε ευρωπαϊκής οικογενείας”.

Κλείνοντας ο 36χρονος Γραμματέας υπογράμμισε ότι “έχουμε ήδη τους πρώτους καρπούς της προσπαθείας μας. Και συνεχίζουμε με σιγουριά. Θα κερδίσουμε τις εκλογές. Και μαζί θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε