Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζεται για το «Κάτω Παρτάλι»

Ετοιμάζεται για το «Κάτω Παρτάλι»

Είναι από τα δυνατά όπλα του MEGA στη μάχη της τηλεθέασης και για αυτό τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων ποντάρουν πολλά σε αυτό, πιστεύοντας ότι και σε αυτή τη σεζόν οι τηλεθεατές θα… κατοικήσουν στο «Κάτω Παρτάλι».

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης, αφού σημείωσε 51,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών έκανε 72,7% μέσο όρο. Απόψε, στις 22:30, το MEGA ξεκινά να προβάλλει το δεύτερο κύκλο της στον οποίο ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν, ο Μανόλης, αλλά και η Μοσχούλα, παρόλο που έφυγαν χωρίς να κοιτάξουν πίσω, δε φαίνονται έτοιμοι να αποχωριστούν το χωριό.

Πρώτη στάση, η Σίφνος. Ήλιος, καλοκαίρι και ένα σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει τους ήρωές μας σε… κόντρα ρόλους. Μετά από πολλές εκπλήξεις και επεισοδιακές εξελίξεις, όλοι οι δρόμοι, όμως,  οδηγούν στο Κάτω Παρτάλι. Και σ’ αυτούς που έμειναν εκεί. Ο Διαμαντής τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα του, η Νεκταρία είναι έγκυος και αναζητά τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ κρατά όλη την αλήθεια στο χέρι της χωρίς να το γνωρίζει… Όλη την αλήθεια; Μάλλον όχι.

Και ξαφνικά ένας φόνος, για τον οποίο όλοι είναι ύποπτοι, θα αναστατώσει το «Κάτω Παρτάλι»

Στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου, το σπίτι του Διαμαντή στο Κάτω Παρτάλι έχει ερημώσει. Μόνο οι γείτονες και η κόρη του έμειναν πίσω. Η Βίβιαν, ο Κωνσταντίνος κι ο Μανόλης βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Πού θα πάνε τώρα που έφυγαν από το χωριό και τι θα κάνουν με τη γιαγιά Βαγγελιώ που ουσιαστικά έχουν απαγάγει; Πριν αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους, συναντάνε απροσδόκητα τη Μοσχούλα και ο δρόμος τους βγάζει προς Σίφνο! Εκτός από τους ηθοποιούς που συνθέτουν το βασικό καστ της σειράς, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τους Γιώργο Δεπάστα (Άλεξ), Μανώλη Γεραπετρίτη (Παπαχατζής) και Παντελή Καναράκη (Φρειδερίκη), ενώ ήδη έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα και έχουν παραδοθεί στο MEGA τα επτά πρώτα επεισόδια. Σε αυτά μάλιστα εμφανίζονται κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Ευρυπιώτης που υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα αναζητήσουν δουλειά ως τραγουδίστριες η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη).

Σήμερα μάλιστα συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για να υποδυθεί έναν πολύ… μυστηριώδη ήρωα.


 
Ο ρόλος του πολύ αγαπητού ηθοποιού θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις που έχει σχεδιάσει ο δημιουργός της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου και όπως φαίνεται το «Κάτω Παρτάλι» θα κερδίσει και πάλι τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε