Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ν.Δ.: Αυτές είναι οι εκλεκτικές συγγένειες του Αλέξη Τσίπρα

Ν.Δ.: Αυτές είναι οι εκλεκτικές συγγένειες του Αλέξη Τσίπρα

Αγριεύει η πολιτική κόντρα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη μάχη των εκλογών στις 25ης Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατακεραυνώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα τον οποίο καταγγέλλουν για εκλεκτικές συγγένειες, με αφορμή τις σχέσεις του και τις επαφές του με τη Βενεζουέλα.

Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει πως η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να μείνει πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί στην Ευρώπη.

Και σημειώνουν πλέον πως στην Βενεζουέλα “τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία τα φρουρεί ο στρατός και η κυβέρνηση Μαδούρο απαγορεύει στους καταναλωτές να ψωνίζουν πάνω από δύο φορές την εβδομάδα (!).

Όπως σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, όλη αυτή την κατάσταση στη Βενεζουέλα έχει δημιουργηθεί από το Ενωμένο Σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας, με το “οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί εκλεκτική συγγένεια”.

Και καταλήγουν στην ανακοίνωση πως “μετά από αυτό, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εξαπατά τον ελληνικό λαό”.

Την ίδια ώρα, με αφορμή το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας με αναφορά στο Charlie Hebdo o ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για ακροδεξιό παραλήρημα και πολιτική τυμβωρυχία.

«Το σποτ της ΝΔ με αναφορά στο Charlie Hebdo δεν είναι απλώς άλλη μια «αρνητική» διαφήμιση. Η ΝΔ επιλέγει την πολιτική τυμβωρυχία έναντι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Το ακροδεξιό παραλήρημα αντί της πολιτικής πρότασης για τους πολίτες και τον τόπο. Μόνο από ένα κόμμα που είχε στις τάξεις του τον κ. Μπαλτάκο θα μπορούσαμε να το περιμένουμε», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε