Παρασκευή, 2 Αυγ.
25oC Αθήνα

Σήριαλ οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή – Νεα ανακοίνωση από την ίδια – «Υιοθετείτε τις δηλώσεις της;», ρωτά το ΠΑΣΟΚ

Σήριαλ οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή – Νεα ανακοίνωση από την ίδια – «Υιοθετείτε τις δηλώσεις της;», ρωτά το ΠΑΣΟΚ

Με ακόμα μια ανακοίνωση επανέρχεται η Ραχήλ Μακρή για να υποστηρίξει την θέση της ότι δηλαδή η Ελλάδα μπορεί αν κλείσει την στρόφιγγα χρηματοδότησης η ΕΚΤ να κάνει αίτημα ώστε να τυπώσει μόνη της 100 δισ.

Η κα Μακρή επιμένει ότι οι θέσεις της είναι σωστές και μάλιστα ανεβάζει κι άλλο τους τόνους λέγοντας ότι την χτυπούν γιατί λεει με θάρρος την αλήθεια.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μια ανηλεή επίθεση ψεύδους.
Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια της ΝΔ ειρωνεύονται με πικρόχολα σχόλια και κακοήθη κριτική προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο μηχανισμός ELA δεν υπάρχει. Ο λαός θα δώσει την απάντηση στα χαλκεία.
Το μηχανισμό στον οποίο σήμερα προσέφυγαν 2 Ελληνικές τράπεζες. Το μηχανισμό που έχει χρησιμοποιήσει η Συγκυβέρνηση για ποσά που φτάνουν μέχρι τα 90 δις ευρώ. Το μηχανισμό που υμνούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για να δείξουν την σχετικότητα τους με τα οικονομικά.
Προσπαθούν να τρομάξουν τον λαό γιατί είναι αυτοί έντρομοι μπροστά στην μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται.
Για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα. Μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια.
Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης.
Μπορείτε να μας πετροβολάτε αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ανατροπής της διαφθοράς και σε αυτό τον αγώνα είμαστε ενωμένοι για την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων. Ο λαός στο τέλος θα περάσει στην λήθη αυτούς που τον κατέστρεψαν».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις της Ρ. Μακρή, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Δεν μπορεί να συνεχίζεται η “αβάσταχτη ελαφρότητα” στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η χώρα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά ανοιχτά θέματα στην ρευστότητα της οικονομίας, με άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις.

Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει επίσημα επιτέλους αν υιοθετεί ή απορρίπτει τις δηλώσεις της κυρίας Ρ. Μακρή. Δηλώσεις στις οποίες η ίδια σήμερα επιμένει.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τις υιοθετεί, τότε χρειάζεται απάντηση από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αν όχι, ας φροντίσει για τον Πύργο της Βαβέλ των στελεχών του.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι οι Κεντρικές Τράπεζες εκτυπώνουν μόνο όσα χαρτονομίσματα επιτρέπει ή εντέλλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τα άλλα που δηλώνει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλώς προτάσεις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε