Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Συνάντηση Ντόρας – Καραμανλή την Παρασκευή για το μέλλον της ΝΔ

Συνάντηση Ντόρας – Καραμανλή την Παρασκευή για το μέλλον της ΝΔ

Η… παρέλαση συνεχίζεται από το πολιτικό γραφείο Κώστα Καραμανλή. Την Παρασκευή, ο πρώην πρωθυπουργός θα δεχτεί την Ντόρα Μπακογιάννη.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ με τις πληροφορίες του newsit να αναφέρουν ότι σήμερα το κατώφλι της Παναγή Κυριακού ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Αλλά η συνάντηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι φυσικά εκείνη με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην υπουργός αν και συναντάται τακτικά με τον πρώην πρωθυπουργό παρόλα αυτά η αυριανή συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αντικείμενο της συνάντησης θα είναι και το μέλλον της παράταξης, καθώς ο προβληματισμός στο εσωτερικό της ΝΔ είναι διάχυτος. Όπως και να έχει η αυριανή συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί σταθμό για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης.

Στον Καραμανλή και ο Χαρακόπουλος

Το κατώφλι της Παναγή Κυριακού πέρασε χθες το μεσημέρι και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που ανήκει στην καραμανλική ομάδα βουλευτών, είναι από εκείνους που έγκαιρα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες από την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης στη φυσιογνωμία της ΝΔ.

Ο παραιτηθείς για το γάλα υπουργός διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο επισκέπτεται τακτικά και συνομιλεί μαζί του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε