Κυριακή, 13 Οκτ.
22oC Αθήνα

Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Στα κεντρικά και τα νότια της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμηματα, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Αύριο Δευτέρα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινα που κατά τη διαρκεια της ημερας θα ενταθουν. Στην υπολοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικα δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6 στρεφόμενοι αργοτερα σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Στην υπολοιπη χώρα από βορειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελαγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε βαθμιαία πτωση από τα βόρεια, οπού θα σημειωθει και παγετος.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Αττική: Θα σημειωθεί βροχή στα πεδινά με χιονόνερο και χιόνι από το απόγευμα στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση μέσα στην ημέρα και στα βορειότερα τμήματα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη: Ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε