Σάββατο, 3 Αυγ.
27oC Αθήνα

“Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξεκάνετε!” – Τα κεράσματα και τα δώρα στον Τσίπρα (ΦΩΤΟ, VIDEO)

“Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξεκάνετε!” – Τα κεράσματα και τα δώρα στον Τσίπρα (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Μάλλον δεν ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας πως στην Κρήτη, η τσικουδιά πίνεται όλες τις ώρες και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος! Έτσι, όταν το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά του προσέφεραν τσικουδιά, αστειεύτηκε πως θα τον… ξεκάνουν!

Η Κρήτη και τα Χανιά ήταν ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με πολίτες στο κέντρο της πόλης, ενώ στη δημοτική αγορά τον περίμεναν καταστηματάρχες και του πρόσφεραν, τι άλλο, τσικουδιά. “Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξεκάνετε” αστειεύτηκε πριν τσουγκρίσει το ποτήρι του με τους πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας πήρε ως ενθύμιο από την σύντομη παρουσία του στα Χανιά ένα Κρητικό μαντήλι που του πρόσφερε μια γυναίκα αλλά και ένα κομπολόι που το έδωσε καταστηματάρχης. 



Την ώρα που ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαινε από την αφορά, ένας πολίτης τον σταμάτησε και του είπε πωε είναι άνεργος. “Θέλουμε δουλειές” του είπε. “Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση”, του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.


Πριν αποχωρήσει από τα Χανιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν πιτσιρικά να τον πλησιάζει και να του ζητά… αυτόγραφο! «Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ήπιε κι έναν καφέ σε μαγαζί των Χανίων, ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε για το αεροδρόμιο κι από εκεί για την Αθήνα.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε