Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Λαγκάρντ προς ΣΥΡΙΖΑ: Στάση πληρωμών και κούρεμα χρέους έχουν συνέπειες

Λαγκάρντ προς ΣΥΡΙΖΑ: Στάση πληρωμών και κούρεμα χρέους έχουν συνέπειες

Ένα χρέος αποτελεί συμβόλαιο, η στάση πληρωμών, η αναδιάρθρωση, η αλλαγή των όρων, έχει συνέπειες στην υπογραφή και στην εμπιστοσύνη προς την υπογραφή, είναι το μήνυμα που στέλνει, σαφώς προς τον ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τις εκλογές η Κ. Λαγκάρντ.

Σαφή προειδοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις τυχόν αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους, ύψους 240 δισ. ευρώ, απηύθυνε σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

ένα χρέος αποτελεί συμβόλαιο

Αποδέκτης του μηνύματος θεωρείται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο φωτογραφίζει η επικεφαλής του ΔΝΤ χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Η στάση πληρωμών, η αναδιάρθρωση, η αλλαγή των όρων, έχει συνέπειες

«Ως αρχή, οι συλλογικές προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες, αλλά, ταυτόχρονα ένα χρέος είναι ένα χρέος και αυτό αποτελεί συμβόλαιο» δήλωσε η κ. Λαγκάρντ στη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα “Irish Times”, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την σκοπιμότητα πραγματοποίησης ενός συνεδρίου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που αποτελεί σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η στάση πληρωμών, η αναδιάρθρωση, η αλλαγή των όρων, έχει συνέπειες στην υπογραφή και στην εμπιστοσύνη προς την υπογραφή» είπε η κ. Λαγκάρντ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε