Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ναυπακτία: Εκλογές με… περιπέτεια! Επιστρατεύτηκαν εκχιονιστικά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην ορεινή Ναυπακτία – Με καθυστέρηση άνοιξαν οι κάλπες σε περιοχή της Αχαϊας

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην ορεινή Ναυπακτία. Ειδικότερα, λόγω της χιονόπτωσης δεν είχαν ανοίξει μέχρι τις 8.00 το πρωί περίπου πέντε εκλογικά τμήματα, διότι ήταν αδύνατη η πρόσβαση.

Πρβολήματα σε εκλογικό κέντρο λόγω ασθένειας της δικαστικής αντιπροσώπου

Σε δύο κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας, το Γρηγόρι και την Ελατόβρυση, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα εκλογικά τμήματα, αφού είναι αδύνατη η πρόσβαση των δικαστικών αντιπροσώπων, λόγω του χιονιού που υπάρχει στο οδικό δίκτυο.

Πάντως, στην περιοχή επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο και να φθάσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα τμήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετό χιόνι υπήρχε στη δημοτική οδό από Ελατού προς Γρηγόρι, καθώς και στις κοινότητες Κρυονερίων και Κυδωνέας.

Εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου Ναυπακτίας δούλευαν από τις πρώτες πρωινές στις ορεινές περιοχές για να ανοίξουν ή να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς.

Στο μεταξύ, στην Αχαΐα με μικρή καθυστέρηση άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στις κοινότητες Βιλιβίνης και Βάλτας, που βρίσκονται στη περιοχή του δήμου Καλαβρύτων.

Ακόμη, στην Ψέριμο, ο δικαστικός αντιπρόσωπος μεταφέρθηκε με καραβάκι μαζί με τον δήμαρχο και καθυστερημένα, ούτως ώστε να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε