Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

“Καρφώνει” Ντόρα και “αρχηγίσκους της δεκάρας” ο Γιακουμάτος

“Καρφώνει” Ντόρα και “αρχηγίσκους της δεκάρας” ο Γιακουμάτος

Ποιος είδε τον Γιακουμάτο και δεν φοβήθηκε! Ρεσιτάλ έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ που αναφέρθηκε σε “αρχηγίσκους της δεκάρας” και σε κάποιους που “με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ”. Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σφοδρή κριτική σε όσους δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας στη ΝΔ, θέτοντας θέμα συνεδρίου, άσκησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ σε στήριξα Ντόρα το 2009 απέναντι στο Σαμαρά. Ήταν καλά τότε ε; Ήμουν καλός τότε, ε; Αλλά πάνω από όλα είμαι Νέα Δημοκρατία και θέλω να είμαι δίκαιος. Κάποιοι με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ και επικαλούνται τάχα μου το συνέδριο. Οι αρχηγίσκοι της δεκάρας. Παλικαρίσια λοιπόν, όποιος θέλει εδώ, και όχι φωτό με το μαλλί μιζαμπλί φτιαγμένο. Εδώ είναι το όργανο. Όχι τα κανάλια και το σταρ σίστεμ. Δεν υπάρχουν ύπατοι και ανθύπατοι, υπάρχουν όργανα.

Περίοπτη… θέση στην κριτική τού βουλευτή της ΝΔ είχε η Ντόρα Μπακογιάννη: “Τι λες κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που παραιτήθηκε ο κάθε αρχηγός της ΝΔ μετά από κάθε ήττα! Το 2000 ο Κώστας Καραμανλής ευτυχώς που δεν παραιτήθηκε και όταν παραιτήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης το 1993 λίγους μήνες αργότερα είπε ότι ήταν λάθος και ήταν λάθος. Θετικές οι πρωτοβουλίες του προέδρου που ανακοίνωσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Επαναλαμβανω ότι έγινε σπέκουλα με προβοκάτσιες από άσπονδους φίλους, συναδέλφους υπουργούς όταν ήμουν εγώ υπουργός, και με χαρακτήριζαν «λαϊκή δεξιά» και «λαϊκιστή»».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε