Παρασκευή, 11 Οκτ.
29oC Αθήνα

Ασφαλίστε το σπίτι και το μέλλον σας!

Ασφαλίστε το σπίτι και το μέλλον σας!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που αυστηροποιήθηκε με αλλαγές στη νομοθεσία το πλαίσιο για τους ανασφάλιστους οδηγούς, προσφέροντας ασπίδα προστασίας στους οδηγούς.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο παρελθόν κλήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα κάποιου τροχαίου εξολοκλήρου από την τσέπη τους εξαιτίας της απουσίας ασφαλιστήριου συμβολαίου. Μπορεί να μην είναι κάτι που περιμένουμε να μας συμβεί, αλλά σε περίπτωση που προκύψει έχουμε την κάλυψη της ασφαλιστικής μας εταιρείας για τα απρόσμενα έξοδα.

Ενώ όμως έχουμε ασφαλισμένο το όχημά μας, πόσοι από εμάς έχουμε φροντίσει να διασφαλίσουμε το σπίτι μας και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής από αστάθμητους παράγοντες;

Όπως κανείς δεν έχει στο μυαλό του την πιθανότητα τροχαίου, έτσι δεν σκεφτόμαστε και τους κινδύνους που διατρέχει η ασφάλεια του σπιτιού μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι υπαρκτοί.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η Ελλάδα είναι η 6η πιο σεισμογενής χώρα στον κόσμο, απελευθερώνοντας το 2% της παγκόσμιας σεισμικής ενέργειας και πλέον του 50% της ευρωπαϊκής κάθε χρόνο.

Προκύπτει εύλογα το ερώτημα αναφορικά με το κατά πόσο θα είχαμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε οικονομικά σε περίπτωση σοβαρής ζημιάς ή καταστροφής.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα πιστωτικά ιδρύματα θέτουν ως απαραίτητο όρο για τη χορήγηση στεγαστικού δανείου την ασφάλιση κατοικίας. Θέλουν να διασφαλιστούν με κάθε τρόπο, καθώς μέχρι την αποπληρωμή του δανείου έχουν ουσιαστικά “επενδύσει” στην αγορά του ακινήτου μας.

Ο δανειολήπτης από την πλευρά του έχει πλέον το δικαίωμα να επιλέξει τον ασφαλιστικό του φορέα, εξετάζοντας τις εναλλακτικές επιλογές και γλιτώνοντας πολλά χρήματα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να θωρακίσουμε το σπίτι μας από φυσικές καταστροφές όπως ο σεισμός. Επενδύοντας όμως σε μια ασφάλεια σπιτιού, μπορούμε να “θωρακιστούμε” από τις οικονομικές συνέπειες που ενδέχεται να επιφέρουν τέτοιες καταστροφές.

Στην ελεύθερη αγορά θα βρει κανείς οικονομικά πακέτα που ανταποκρίνονται στις ασφαλιστικές του ανάγκες. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι το χαμηλό κόστος να συνοδεύεται από φερεγγυότητα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Μια από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της ασφάλισης κατοικίας προσφέρει με τα νέα της πακέτα η Anytime.

Τα προγράμματα Anytime Home, με τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN, καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν την κατοικία τους από κάθε κίνδυνο όπως για παράδειγμα ο σεισμός.

Με εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορεί κανείς μπαίνοντας στο site της να υπολογίσει τα ασφάλιστρα για το σπίτι του και να προχωρήσει  στην αγορά του πακέτου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Τα 3 προγράμματα Anytime Home

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε