Παρασκευή, 11 Οκτ.
27oC Αθήνα

Στεγαστικό δάνειο: Τώρα μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σας!

Στεγαστικό δάνειο: Τώρα μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σας!

Η εγχώρια πραγματικότητα ήθελε ανέκαθεν τους Έλληνες να αγοράζουν ακίνητα.

Η απόκτηση κατοικίας αποτελούσε και αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε ελληνική οικογένεια.

Μπορεί η κρίση να μας “χτύπησε” την πόρτα και να “πάγωσε” την αγορά ακινήτων, αλλά οι μειωμένες πλέον τιμές άρχισαν και πάλι να προσελκύουν το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών.

Από τη στιγμή που οι τιμές ακινήτων προσαρμόστηκαν στα σημερινά οικονομικά δεδομένα, η συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, δεδομένης και της δυνατότητας χορήγησης στεγαστικού δανείου, φαντάζει περισσότερο εφικτή.

Ο υποψήφιος αγοραστής που καταφεύγει στη λύση του δανείου “παντρεύεται” παράλληλα υποχρεωτικά και την ασφάλιση κατοικίας, κάτι που επηρέαζει σημαντικά το ποσό της δόσης του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αναγκασμένος να ασφαλίσει το ακίνητό του στην ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η τράπεζα που του χορήγησε το στεγαστικό δάνειο.

Αντιθέτως, μπορεί, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, να ασφαλίσει την κατοικία του σε οποιονδήποτε φορέα επιθυμεί, αναζητώντας την οικονομικότερη για τον ίδιο λύση.

Τα πιστωτικά ιδρύματα οφείλουν από την πλευρά τους να κάνουν δεκτό οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση (σεισμό και πυρκαγιά ή σε ορισμένες περιπτώσεις επιπλέον καλύψεις όπως διαρροή/θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.).

Μια από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στην ασφάλιση κατοικίας, καλύπτοντας τα προαπαιτούμενα των τραπεζών για τη σύναψη δανειακής σύμβασης, είναι η Anytime.

Τα προγράμματα της Anytime ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, προσφέροντας από τις βασικές καλύψεις του σεισμού και της πυρκαγιάς και το πλήρες πακέτο για στεγαστικά δάνεια μέχρι πλήρη ασφάλιση για κάθε κίνδυνο.

Τα 3 προγράμματα Anytime Home

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Στο site της Anytime μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα Anytime Home και να υπολογίσετε γρήγορα και εύκολα τα ασφάλιστρα της κατοικίας σας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε