Τετάρτη, 9 Οκτ.
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιος παρουσιαστής μαθαίνει να οδηγεί… τρακτέρ!

Ποιος παρουσιαστής μαθαίνει να οδηγεί… τρακτέρ!

Για χάρη της… θα οδηγήσει και τρακτέρ. Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή που για χάρη της αναγκάστηκε να μάθει να οδηγεί τρακτέρ, ο λόγος για την τηλεόραση και… θύμα της ο new entry παρουσιαστής που σε λίγες μέρες θα μοιράζει χρήματα αλλά και πλούσια δώρα όπως αυτοκίνητα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι αυτός που μετά από τα δοκιμαστικά που έκαναν στο STAR κέρδισε το ρόλο του παρουσιαστή στον «Τροχό της τύχης» έχοντας πλάι του την Τζούλια Νόβα. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που κρατά συντροφιά στους ακροατές του «Sport FM» καθημερινά από τις 7 έως τις 10 το πρωί θα βρίσκεται καθημερινά και μπροστά από τις κάμερες μέσα από τη συχνότητα του STAR για να παρουσιάσει το γνωστό τηλεπαιχνίδι. Και μπορεί όπως είπα οι διαγωνιζόμενοι να διεκδικούν και αυτοκίνητο, αλλά ο Πολυχρονίδης για τις ανάγκες του τηλεπαιχνιδιού έμαθε να οδηγεί τρακτέρ.

Όχι δεν θα… μπουκάρει στο πλατό της εκπομπής με το τρακτέρ αλλά θα το χρησιμοποιήσουν για το τρέιλερ με το οποίο θα καλεί όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Βέβαια από τη μέρα που δημοσιοποιήθηκε ότι ο «Τροχός της τύχης» θα αρχίσει ξανά να γυρίζει πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη τηλεφωνήσει στο STAR δηλώνοντας συμμετοχή για το τηλεπαιχνίδι.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε μαθήματα οδήγησης τρακτέρ και αύριο πρόκειται να γυριστεί το τρέιλερ με σκοπό σύντομα να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ώστε ο «Τροχός της τύχης» να κάνει πρεμιέρα στο STAR μέσα στον Μάρτιο προσφέροντας πλούσια δώρα και χρήματα στους συμμετέχοντες αλλά και ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε