Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αυτός είναι ο αστυνομικός που δέχτηκε τις απανωτές ερωτήσεις της Κωνσταντοπούλου

Πηγή:Eurokinissi
Πηγή:Eurokinissi

Βασίλης Ρόκος Αστυνομικός Διευθυντής κάτοχος δυο μεταπτυχιακών Νομικής και Πολιτικών Επιστημών. Πρόκειται για των αξιωματικό που δέχθηκε τις απανωτές ερωτήσεις τις προέδρου τις Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και τις παρατηρήσεις της για τις εντολές που είχε λάβει από το κέντρο επιχειρήσεων.

Ο συγκεκριμένος Αξιωματικός με την ψυχραιμία του αλλά και την αξιοπρεπή του στάση απέδειξε τα καλά λόγια που λένε για τον ίδιο οι συνάδελφοι του αλλά και οι συνεργάτες του: “Πρόκειται για έναν σταθερά εξελισσόμενο Αξιωματικό, οποίος εδώ και 9 χρόνια παράγει έργο στο κέντρο τις Αθήνας και ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που άνοιξε την Ομόνοια στους πολίτες” λένε όσοι των γνωρίζουν.

Πατέρας δυο παιδιών και Αξιωματικός με ήθος και εντιμότητα όπως λένε οι συνάδελφοι τους αντιμετωπίζει τα πάντα με ψυχραιμία και λογική ενώ ο ίδιος είναι τις λογικής “καλύτερα το προλαμβάνει παρά το καταστέλλει”. Για το λόγο αυτό προσπαθεί ακόμα και όταν η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί να την αντιμετωπίσει με την ελάχιστη βια από την πλευρά των κατασταλτικών δυνάμεων τις ΕΛ.ΑΣ.

Αυτός λοιπόν είναι ο αστυνομικός που δέχθηκε τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τις κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου. Ένας Αξιωματικός που τιμά την στολή που φοράει και ζει την οικογένεια του με τα 1.400 ευρώ μηνιαίος τα οποία κερδίζει με την εργασία του νυχθημερόν στο κέντρο τις Αθήνας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε