Πολιτική

Τουϊτάρει και… τρολάρει ο Άδωνις για την Έλενα Παναρίτη!

Με πολύ δηκτικό τρόπο σχολιάζει στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης την τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη ως νέα εκπρόσωπο της χώρας στο ΔΝΤ, λέγοντας πως του είναι συμπαθής γιατί "μαζί ψηφίζαμε το Μνημόνιο"!

Η επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακούει στο όνομα της Έλενας Παναρίτη.

Μία επιλογή που έχει ήδη προκαλέσει σοβαρότατες τριβές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας του… “μνημονιακού” παρελθόντος της, αλλά και των σχέσεών της με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα παίρνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το… αγαπημένο του twitter, με δύο μάλιστα “χτυπήματα”.

Στο πρώτο “τιτίβισμά” του αναφέρει: “Επειδή με ρωτάτε, εμένα η κα Παναρίτη μου είναι συμπαθής. Μαζί ψηφίζαμε και εξηγούσαμε στους βουλευτές τον μονόδρομο του Μνημονίου. Εύγε!”.

Ενώ στο δεύτερο, συνεχίζει ακόμα πιο… δυναμικά: “Βαρουφάκης, Παναρίτη, Κατσέλη, Ρουμελιώτης, Κουρουμπλής κλπ δεν καταλαβαίνω γιατί τον ίδιο τον ΓΑΠ τον έχει αφήσει ο Αλέξης αναξιοποίητο;”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής