Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

“Σύνδεσμος ’74”: Το προσκλητήριο της αναγέννησης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κινητικότητα που παρατηρούνταν το τελευταίο καιρό στο εσωτερικό της ΝΔ λαμβάνει… σάρκα και οστά με την αρχή να γίνεται απο την ερχόμενη Δευτερα στις 19:00 και την εκδήλωση που ετοιμάζει ο “Σύνδεσμος ’74” στο Θέατρο Χατζηχρήστου στη στοά Ιπποκρατους και Πανεπιστημίου.

Ο “Συνδεσμος ’74” ειναι ενα think tank που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2000 και αποτελείται απο στελεχη που εχουν υπηρετήσει τον κομματικό και κυβερνητικό μηχανισμό απο θέσεις ευθύνης κατα το παρελθόν και εχει ως στόχο τη διαφύλαξη των αρχών και των αξιών της κεντροδεξιάς παράταξης και της προσφοράς αυτής στον τόπο διαχρονικά έως και σημερα.

Στην κίνηση αυτη συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Κώστας Κωστουλας, Θοδωρος Μπεχράκης, Κυριάκος Γριβέας, Αντωνης Σγαρδέλης, Θανος Βεζυριάνης, Στεργιος Τσίφτης, Άγγελος Μοσχονάς, Σιλβια Ιωαννιδου και ο Κυριακος Στεφανάκος. Ήδη οι πρώτες προσκλήσεις εχουν αποσταλεί (ΦΩΤΟ).

Ενω χαρακτηρστική ειναι η φράση με την οποία απευθύνονται τα μέλη του συνδέσμου στην προσκλησή τους προς τα στελεχη της παράταξης οπου αναφέρεται οτι ” Τώρα που η αγωνία για την τύχη της πατρίδας μας κορυφώνεται δεν επιτρέπεται όλοι εμεις που απο το 1974 και μετα δώσαμε πολλούς και δύσκολους αγώνες να μένουμε άπραγοι και σιωπηλοί.

Τα νέα στελεχη θα συμμετάσχουν ενεργά στηρίζοντας την προσπάθεια του συνδέσμου και προσκαλώντας του πάντες σε αυτη.

Η κατάσταση που επικρατει στο εσωτερικό της παράταξης αποτυπώνεται στη φράση που χρησιμοποίησε ενα απο τα πλέον αναγνωρισμένα για την προσφορά του νέα στελεχη, που ελεγε οτι “τα νέα στελεχη ζητούν τη δημιουργία μιας άτυπης γερουσίας των πεφωτισμένων της παράταξης για την αναγέννησή της”.

Συμφωνα με πληροφοριες, αναμεςα στα κεντρικά συνθήματα που θα ακουστούν στην εκδήλωση αναμένεται να ειναι ” αναγέννηση εδω και τωρα” και το “η Παράταξη δεν χαρίζεται σε κανέναν”. Μεσα απο τα συνθήματα αυτά ειναι εμφανής η ανησυχία που επικρατει στο εσωτερικό της ΝΔ για το μέλλον και τη συνέχεια της παράταξης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε