Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

H απίθανη ζωή του πιο μισητού εκατομμυριούχου στο Instargram σήμερα

H απίθανη ζωή του πιο μισητού εκατομμυριούχου στο Instargram σήμερα

Ο μουσάτος κύριος που αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του πριν δύο μέρες στο LAX συστήνεται με τρεις ιδιότητες στους χιλιάδες Instagrammers που τον ακολούθουν. “Ηθοποιός. Αστροναύτης. Μαλάκας”. Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν στο τρίτο αλλά αυτό έτσι και αλλιώς είναι αδιάφορο για τον 33χρονο Βασιλιά του Ινσταγκραμ που προκαλεί φθόνο ή θαυμασμό σε όλους.


Ο Νταν Μπιλζέριαν έχει ξεπεράσει σε δημοσιότητα ακόμη και τον πατέρα του ο οποίος άφησε εποχή στα 80’ς όταν καταφερε να καταχραστεί άπειρο δημόσιο χρήμα προτού φυλακιστεί. Η πινακίδα σε ένα από τα Ιταλικά supercar που κυκλοφορεί του γλυτώνει χρόνο. Suck It, γράφει και δεν αναφερεται σε σωματικά υγρά. Αυτό που θέλει είναι να μπορέσουμε όλοι αν δεχθούμε την ανωτερότητα και την υπεροχή της έκλυτης ζωής του.

Αγαπημένες του ταινίες, οι περιπέτειες δράσης με πολλά κορίτσια μιας χρήσης. Αγαπημένα του παιχνίδια, τα αυτόματα όπλα που συχνά επιδεικνύει με χάρη στα πορτρέτα του. Αγαπημένη του ενασχόληση, το πόκερ.

Σε αυτό οφείλει, ισχυρίζεται, και την προσωπική του περιουσία που αποτιμάται σε περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια. Επειδή είναι Παίχτης, βγάζει χρήματα που μπορούν να συντηρήσουν το πολυέξοδο lifestyle του, τα πανάκριβα αυτοκίνητα με τα ημίγυμνα μπρελόκ από καμπύλες, την ασωτία που τόσο περίτεχνα αναρτά στους πλούσιους λογαριασμούς του στο Instragram και το Twitter.

«Ποτέ δεν θελησα να έχω class” είχε πει σε ανύποπτο χρόνο λες και κάποιος θα ήταν τόσο ανόητος να πιστέψει σε ένα τέτοιο θέλω. Για τον Νταν που έφηβος ήταν ένας νομάδας από σχολείο σε σχολείο εχοντας αλλάξει περίπου 4 εκπαιδευτικά ιδρύματα και μια στρατιωτική ακαδημία πριν κάνει ετήσια αγρανάπαυση σε κοινότητα Μορμόνων (;!), η αποβολή ήταν ένα από τα χόμπι της ανήλικης ζωής του. Το να πουλάει όπλα ένα άλλο.

Την αποφοίτηση από το σχολείο τη διαδέχθηκε η καταταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας επίλεκτος βατραχάνθρωπος χάθηκε στην πορεία αφού ο Μπιλζέριαν δεν μπορεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να βρίσει σαν Χρυσαυγίτης στη Βουλή τον εκπαιδευτή του.

Τελευταία έξοδος: το κολλέγιο. Καθώς και ένα fund από τον πατέρα του ο οποίος για πολλούς είναι πολύ πιο σκοτεινός από τον γιο. “Ο Νταν απλά ξεπλένει τα χρήματα που ο πρεσβύτερος Μπιλζέριαν έκλεψε τριάντα χρόνια πριν” λένε όσοι δεν πιστεύουν ότι το ταλέντο του στο πόκερ είναι τόσο μεγάλο όσο και ο ανδρισμός του. Αυτόν που εκείνος μνημονεύει και οι εχθροί του αμφισβητούν αφού όποιος το κάνει, δεν το φωνάζει.

Το κολέγιο δεν τον κρατάει, τα τουρνουά πόκερ με τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα γίνονται η ενασχόληση του και στο πρώτο έτος μένει άφραγκος. Πουλάει κάποια όπλα επιπλέον, κάνει οικονομίες, ρεφάρει, χάνει, ποντάρει και όλα αυτά τα κάνει χωρίς πόνο μέχρι και τα 25 του.

Τότε, μετά από ένα τετραήμερο χωρίς ύπνο με πολύ πάρτι, πολύ ουσία, πολύ παιχνίδι και πολύ σεξ παθαίνει δύο απανωτές καρδιακές προσβολές. «Βάζω στοίχημα ένα εκατομμύριο δολάρια ότι δεν πρόκειται να πεθάνω. Είναι κανείς μέσα;», έγραψε στο Twitter καθώς έπαιρνε εξιτήριο από την κλινική. Δεν είχε ποντάρει κανείς.

Πέντε χρόνια αργότερα μια πνευμονική εμβολή τον προκαλεί για ακόμη ένα στοίχημα. Δεν είχε ποντάρει ξανά κανείς. Ο μόνος που ασχολήθηκε με το τρίτο χτύπημα κάτω από τη ζώνη ο ίδιος που σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις στο Daily Dot είπε «Αρκετές από τις φωτογραφίες με τις τρέλες που έκανα κι ανέβαζα στο Instagram δεν ήταν απαραίτητα αντιπροσωπευτικές της πραγματικής ζωής μου. Είμαι θεοπάλαβος αλλά τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνώ στο σπίτι μου, στο Λος Άντζελες, βλέποντας ταινίες». Toν Ράμπο σε κάθε μία από τις τέσσερις ίδιες περιπέτειές του.


Αγαπημένα του κατοικίδια μια κατσίκα, δώρο φίλου.

Μία γάτα νευριασμένη, δώρο κανενός.

Διχασμένος, ο Νταν φέτος έχει πουλήσει δύο πρόσωπα στα media. Το ένα είναι ιδανικό για τις χρονιάρες μέρες που διανύουμε. Πέρσι τα Χριστούγεννα έκανε δωρεές συνολικού ύψους 100.000 δολαρίων, σε “όσους απλούς ανθρώπους το άξιζαν”. Το ότι οι δωρέες του άγγιξαν το 1% της περιουσίας του έμεινε ασχολίαστο.

Στον αντίποδα καθόλου απαρατήρητη δεν πέρασε ούτε η κλωτσιά που έριξε σε μοντέλο, πρώην, φίλη του κατα τη διάρκεια της Art Basel στο Μαιάμι λίγες εβδομάδες πριν, ούτε η σύλληψη του με την κατηγορία οτι κουβαλούσε εκρηκτικό μηχανισμό λίγες μέρες πριν. Άλλωστε σύμφωνα με τους περισσότερους από 5 εκατομύρια ακολούθους του “Ο Νταν είναι ένας άντρας που δεν περνάει απαρατήρητος”. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε