Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η Κέιτ Άπτον είναι το πιο αγαπημένο κορίτσι του Ίντερνετ για το 2014 και αυτό το είπε η Google

Η Κέιτ Άπτον είναι το πιο αγαπημένο κορίτσι του Ίντερνετ για το 2014 και αυτό το είπε η Google

Τέλος της προηγούμενης εβδομάδας όταν τα 2 ή 3 εκατομμύρια από φήμες δεν μας άφηναν να παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα που αξίζει, η Google έβγαλε την επίσημη λίστα με τα μοντέλα εκείνα που αναζητήθηκαν περισσότερο στη μηχανή αναζήτησης της και έκαναν τους αλγόριθμους της να πάρουν φωτιά.

Αν και οι bookers στοιχημάτιζαν ότι η μικρή αδελφή του Κιμ Από Πίσω, Κένταλ Τζένερ θα ήταν αυτή που πρωτοστάτησε στα enter η Google κατάφερε να τους διαψεύσει αναδεικνύοντας ένα κορίτσι με καμπύλες που από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο της μόδας, υπενθύμισε σε όλους ότι η Γυναίκα Έχει Καμπύλες. Αυτά είναι όλα όσα μπορείς να λες ότι ξέρεις για την Κέιτ Άπτον την επόμενη φορά που θα πας για συνέντευξη σε θέση εργασίας που μάλλον έχει ήδη δοθεί σε άλλον. Ναι, η ζωή είναι σκληρή, η Κέιτ όμως αφράτη.

Είναι “καταραμένη”. Δημοσιεύματα στην Αμερική κάνουν λόγο για τη γκαντεμιά που έχει στη ζωή του όποιος είναι σύντροφος της. Η New York Post μάλιστα έκανε λόγο για Κατάρα Της Κέιτ Άπτον. Παράδειγμα 1. Ο 31χρονος αθλητή του μπέιζμπολ και νυν αγαπημένο της, Justin Verlander κατιούσα από την ημέρα που γνώρισε το διάσημο μοντέλο. Φταίει η Κέιτ για τις κάκιστες επιδόσεις του στους Detroit Tigers; Ποιός ξέρει.

Είναι “γκαντέμω” σου λέω. Το ίδιο δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι το ίδιο συνέβη στον πρώην της, επίσης αθλητή Mark Sanchez, ο οποίος από το 2011, όταν και γνώριζε την 21χρονη καλλονή, άρχισε να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά στην καριέρα του.

Ε, είναι “εξαιρετικά κακή επιλογή για σύντροφος” σου λέω αλλά δεν πειράζει. Και ο Blake Griffin, είχε τη χειρότερη του χρονιά στο ΝΒΑ το 2013. Την ίδια χρονιά που η Κέτι ξυπνούσε στο πλάι του.

Είναι θρήσκα. Ακολουθεί αστικός μύθος: όταν κάποιος της ζήτησε να αφαιρέσει το σταυρό που φορούσε, εκείνη πήγε και τον «χτύπησε» τατουάζ στο χέρι της, για να τον έχει πάντα μαζί της. Κανένας αστικός μύθος: δεν συμφωνεί καθόλου με το Γέροντα που έγινε viral το σαββατοκύριακο που μας πέρασε γιατί είπε όλα τα παρακάτω

Είναι Μέριλιν Νέας Κοπής. Η εμφάνιση της δίπλα στην Κάμερον Ντιαζ στο φετινό The Other Woman φέτος έκανε την τελευταία να μοιάζει παλιά και την Κέιτ πιο φρέσκια και από κρουασάν βουτύρου με μαρμελάδα κάστανο. Ω ΘΕΕ!

Είναι ευπώλητη. Κάθε περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του την έχει χρήσει μούσα του έστω ένα μηνα. Από την πολύ υπεροχη αισθητικά Ιταλική Vogue μέχρι το πάντα ποπ και κερδοφόρο Elle στο από πάντα σέξι Sports Illustrated και το περιοδικό που από τη μία μαθαίνει στις αναγνώστριες του πως να κάνουν σωστό υποτακτικό σεξ και από την άλλη διδάσκει αρχές του Νέου Φεμινισμού, το Cosmopolitan, η Κέιτ είναι εκεί και είναι καλά.

Είναι επαγγελματίας από χρόνια. Αν και μικρή, η Κέιτ ήξερε πως να κάνει τη ναζιάρα στο φακό από τα 15 της. Στον αντίποδα της βασανισμένης Αννα Φρανκ, αυτή η έφηβη όχι μόνο δεν πέθανε από τύφο στα 15 της αλλά καταφερε να κάνει πορτφόλιο που σταδιακά τις έφερε τις καμπάνιες στα πόδια. Αρχικά διαφήμιζε ρούχα της μάρκας «Garage and Dooney & Bourke» ενώ το 2010-11 υπέγραψε με την Guess. Τότε ήταν και η χρονιά της με το πρωτο εξώφυλλο της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue από τα άπειρα που ακολούθησαν και θα συνεχίσουν ακριβώς έτσι.

Eίναι ό,τι πιο viral σε γυναίκα. Απρίλιος 2011. Η Κέιτ χορεύει χορεύει hip-hop σε αγώνα των Los Angeles Clippers. Το βίντεο που είναι παντελώς αδιάφορο γίνεται viral. Η Κέιτ γίνεται η βασίλισσα του είδους έκτοτε. Λογικά αυτό το άρθρο θα πρέπει να γίνει viral λοιπόν ενώ τώρα που το σκέφτομαι μια Κέιτ Άπτον θα ήταν υπέροχη για την Προεδρία της Δημοκρατίας αφού το στήθος της θα μπορούσε να αποροφήσει κάθε ωστικό κύμα αντίδρασης. Χμ και χμ…

Είναι οπαδός της λιτότητας στο ρουχισμό. Σε συνέντευξη της στο GQ είπε: «Μεγάλωσα στην Φλόριντα κάνοντας ιππασία. Οπότε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου φοράω είτε μπότες και τζιν, είτε μπικίνι».

Δεν είναι Άγγελος ούτε θα γίνει. Η Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου, casting director του Victoria’s Secret Fashion show, έχει πει για αυτήν: ‘Πολύ συνηθισμένη. Σαν γυναίκα ποδοσφαιριστή με ξανθό μαλλί και εκείνο το είδος προσώπου που οποιοσδήποτε με αρκετά χρήματα μπορεί να βγει έξω και να αγοράσει’. Οκ. Πόλεμος.

Είναι ένα case study για επιχειρηματικά στελέχη. “Πως Να Φτιάξεις Ένα Παγκόσμιο Brand Σε Ελάχιστο Χρόνο Όπως Της Κέιτ Άπτον” είναι ένα από τα άπειρα δημοσιεύματα που αφορούν στη δυναμική της στην αγορά όχι μόνο σαν καμπύλες αλλά και σαν προιόν. Επιπλέον καθηγητής του Χάρβαρβτ έχει ρίξει μελάνι για χάρη της.

Δεν οδηγεί αλλά καβαλάει. Η Κέιτ ξέρει από ιππασία ενώ εαν δεν την είχε κερδίσει το μόντελινγκ θα ήταν μια Αμαζόνα κανονική. Το άλογο της ο Roonie ακόμη δεν έχει χλιμιντρίσει επάνω στην επιλογή καριέρας της αν και είναι εμφανώς δυσαρεστημένος θυμίζοντας το πρόσωπο του Πρετεντέρη στο δελτίο του MEGA την 17η Δεκεμβρίου 2014

Τρώει μόνο πουλιά. Ο διατροφολόγος της ήταν ρητός ως προς αυτό. Άντε και κάνα ψάρι αλλά κυρίως πουλιά.

Δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά σου. Η ίδια άλλωστε είναι από πλούσια οικογένεια αφού προπάππος της είναι ο ιδρυτής μιας ταπεινής, άγνωστης εταρείας που λέγεται WhirlPool.

Δεν την ενδιαφέρει η προοδευτική αντίληψη σου. Η ίδια άλλωστε είναι από Ρεπουμπλικανική Οικογένεια αφού έχει για θείο γερουσιαστή που εκλέγεται στο Μίσιγκαν από το 1987. Αυτός είναι συντηρητικός και εμετούλης. Εκείνη όχι ακριβώς.

Έχει νοιώσει την απόριψη. ”Δεν είναι όμορφη, δεν έχει καθόλου στήθος’. Αυτό μου έλεγαν και με κορόιδευαν όλοι όταν πρωτοπήγα στο γυμνάσιο. Οπότε πάντοτε ζήλευα το στήθος όσων είχαν. Κάποια στιγμή εμφανίσθηκαν και τα δικά μου. Τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε σχετικά.

Eίναι μόλις 22. Μητέρα της πρωταθλήτρια του τένις στο Τέξας, πατέρας της καθηγητής φυσικής αγωγής, προιόν αυτό:

Είναι εγκεκριμένη από το ΤΙΜΕ. Το περιοδικό τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη για το 2014 πολύ πολύ σωστά και μετρημένα. Οι περισσότεροι από 1 εκατομύριο και άπειρες χιλιάδες followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το δικαιώνουν. Τα 155.000.000 εκατομμύρια αποτελέσματα που βγαίνουν σε 35 δέκατα του δευτερολέπτου όταν πατήσεις enter το όνομα της το εμπεριστατώνουν

Ειναι σοφή με έναν τρόπο που μόνο αυτή αντιλαμβάνεται. «Αγαπώ το σώμα μου» έχει πει περίπου 17,8 φορές το τελευταίο εξάμηνο.

Είναι παραπονιάρα. «Ξέρετε, κανείς δεν προσέχει τα οπίσθιά μου! Δεν παίρνουν την προσοχή που τους αρμόζουν! Πιστεύω πως με αυτή τη φωτογράφιση, θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα», δήλωσε χαριτολογώντας κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά -ή πέρσι. Μου δίνω ένα 80% πιθανότητα να είμαι σωστός και κρατάω το υπόλοιπο 20% για αργότερα.

Είναι η Κέιτ Άπτον το πιο δημοφιλές κορίτσι της Google για το 2014 και αυτό είναι το πρώτο ποστ της Δευτερας σου για μια καλή, χορταστική σαν γεμισμένο πουλερικό εβδομάδα.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε