Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Οι λεγεώνες των ιπτάμενων αναρχικών και ο χαμένος αδελφός του Φύσσα

Οι λεγεώνες των ιπτάμενων αναρχικών και ο χαμένος αδελφός του Φύσσα

Καταιγιστικό τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί το σαββατοκύριακο που δεν επιβεβαίωσε τον Πέτρο Τατσόπουλο όταν έλεγε ότι θα γίνουν όλα γης μαδιάμ, αλλά δεν πειράζει αφού αυτό το διήμερο συνέβησαν περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει κανείς.

Ένας ποδηλάτης κατάφερε να γίνει viral εναντιωμένος απέναντι στα ΜΑΤ με ευφορία που θα μπορούσε να του έχει χαρίσει ένα ρακόμελο ακόμη

Οι νεοφιλελεύθεροι ενοχλήθηκαν από τις φασαρίες στην πόλη τους και έκαναν υπομονή μέχρι την Κυριακή το πρωί για να ζήσουν ξανά ευτυχισμένες Αττικές Μέρες καθώς άπειροι Αι Βασίληδες έσπειραν τη χαρά σε μια Αθήνα που δεν μπορούσε να ανασάνει (τάση που συναντάται στην Αμερική πολύ),

ένας Νίκος Ρωμανός διχάζει με την ατεγκτη στάση του μια κοινωνία που αλλάζει στάσεις λες και κάνει πρακτική στο κάμα σούτρα. Επιπλέον, τη στιγμή που η λέξη ανθρωπισμός σβήνεται σταδιακά από το Λεξικό της Νέας Ελληνικής με τον ίδιο τρόπο που αχνά φαίνεται η λέξη ακριβοδίκαιο, ένας αδελφός του Παύλου Φύσσα εμφανίστηκε, έκανε επισκέψη, έγραψε επιστολή, η οποία επιστολή διαμοιράστηκε σε πολλά sites αλλά αδελφός του Παύλου Φύσσα δεν υπάρχει.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Επιπλέον, πέρα από τον αδελφό του Φύσσα τα media ανακαλύψαν νέες απειλές και μάλιστα ιπτάμενες. Όταν το σαββατοκύριακο ο ΑΝΤ, κανάλι εθνικής εμβέλειας που έχει επίγνωση της ευθύνης για σωστή ενημέρωση της μεγάλης μερίδας των τηλεθεατών, συγκλόνισε με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου.

Γνωρίσαμε ότι υπάρχει “ολόκληρο αερομεταφερόμενο αναρχικό τάγμα”, μάθαμε ότι “ η μοίρα αυτή των ιπτάμενων αλεξιπτωτιστών των κομάντο αναρχικών υπολογίστηκε σε περίπου 300 ατόμα που οργάνωσαν αεράμυνα αέρος εδάφους με εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μολοτωφ” και βέβαια κατανοήσαμε ότι οι νέοι αναρχικοί που προφανώς συμμετείχαν και στο πρωτάθλημα για παρκουρ της Red Bull στη Σαντορίνη είναι υπερήρωες μιας εφιαλτικής σέχτας αντιλαικών τιμωρών που μπορούν ΚΑΙ να πετάξουν μολότοφ από μπαλκόνια αλλά ΚΑΙ να μεταφέρουν τα σαρκία τους από ταράστα σε ταράτσα.

Λάθος κίνηση αφού το απίθανο viral της ημέρας που αφορά το hashtag #iptamenoi_anarxikoi θα σε ενημερώσει σε real time για την επόμενη μεγάλη απειλή που μπορεί να φέρει καταστροφές σε παγκάκια και τότε κανείς μποχο δεν θα μπορέσει να μοιραστεί την αγάπη του, με το κορίτσι του, σε ένα παγκάκι που βρωμάει πολύ. Πολύ δούλεψες, αυτό είναι το εργασιακό διάλειμα της ημέρας.

Εαν ανανεώνεις το καταγγελτικό hashtag, η απειλή θα έρχεται στο timeline σου σε άπειρες μορφές με πάντα απειλητικές διαθέσεις και αυτό είναι λογικό. Το Παρκουρ είναι η γνωστή ταχα μου μη ανταγωνιστική τέχνη που ωστόσο έχει ρίζες σκοτεινές και δεν είναι απλά μια τεχνική μεταφοράς του κορμιού σου από εδώ εκεί. Είναι μια πανάρχαια επιθετική στρατηγική που έχει λένε τις ρίζες της στη Γαλλία αλλά μην πιστεύεις κανένας. Το Παρκούρ το έχει εμπνευσθεί ο πιο αρχαίος Τζιχαντιστής που κατάφερε να το περάσει και στην ποπ κουλτούρα με αφελή προπαγάνδα. Το Παρκουρ Των Ιπταμενων Αναρχικών Ταγματων είναι καλά εκπαιδευμένο άσε που ξέρει να δουλεύει και την Ομπρέλα, το πλέον κρυφό όπλο της αναρχοκρατούμενης φυλής που χρόνια τους το διδάσκει, η ΜΙΑ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η γκουβερντάντα Μαίρη Πόπινς, γνωστή αναρχικιά από παλιά. Να δες

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε