Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Κρίσιμη η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πάνο Καμμένο

Κρίσιμη η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πάνο Καμμένο

Μπορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος να φάνηκε ιδιαίτερα σκληρός μετά την πρώτη ψηφοφορίας, ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά να εγκαταλείψει τη χώρα και την κυβέρνηση, αλλά το αυριανό ραντεβού με τον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δήλωσαν πως οι έλληνες βουλευτές ψηφίζουν με ελεύθερη συναίνεση και ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνε δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρώτος σε δηλώσεις του στο NewsIt.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση για αυτό το κρίσιμο ραντεβού έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν την έναρξης της πρώτης ψηφοφορίας και την πρωτοβουλία είχε ο πρώην πρωθυπουργός.

Η συνάντηση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στις 11:00 στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Αραβαντινού.

Ο κ. Καμμένος βέβαια σε δηλώσεις του από τη Βουλή ξεκαθάρισε πως η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν θα είναι ένα από τα θέματα συζήτησης, αλλά θεωρείται απίθανο να μην του ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης να αλλάξει στάση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε