Τετάρτη, 17 Ιουλ.
33oC Αθήνα

H sex tape της Κιμ Καρντάσιαν είναι η πιο ευπώλητη sex-tape όλων των εποχών και όλα όσα μπορείς να συμπεράνεις από αυτό

H sex tape της Κιμ Καρντάσιαν είναι η πιο ευπώλητη sex-tape όλων των εποχών και όλα όσα μπορείς να συμπεράνεις από αυτό

Ήταν 2003 όταν ο πρωην ράπερ Ray J έκανε σεξ στην άγνωστη τότε αρμένισα Κιμ Καρντάσιαν. Εκτοτε εκείνος αξίζει 6 εκατομύρια δολάρια. Εκείνη 65. Ο τίτλος της πιο ευπώλητης ερωτικής ταινίας διασήμων ανήκε μέχρι τώρα στο αριστουργηματικό βίντεο επάνω στο σκάφος όπου ο Ελληνοαμερικανός Τόμι Λι κέρασε ούζο και τράταρε την Πάμελα Άντερσον ζουμερές μεσογειακές γεύσεις.

Μετά όμως από το ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη μούσα του Κάνιε Γουέστ που κατέλαβε την online αδηφάγα κοινότητα όταν έφτασε το γνωστό εξώφυλλο που όχι, δεν έσπασε το Ίντερνετ αλλά είχαμε και μια προσεδάφιση να ασχοληθούμε και ένα επικό ναυάγιο των ισχυρών στην Αυστραλία να μαρτυρήσουμε, η Καρντάσιαν είδε το ερωτικό της δημιούργημα να ανεβαίνει σε ζήτηση.

Η amateur βιντεοσκοπημένη πράξη τους διατίθεται από τον κολοσσό του ερωτικού κινηματογράφου Vivid η οποία και αποδίδει στους πρωταγωνιστές τα έσοδα από τα δικαιώματα του ιδρώτα τους. Ο Ray J κερδίσει 90.000 δολάρια περίπου κάθε τρεις μήνες. Η 34χρονη θα μαζέψει 50.000 δολάρια από την τελευταία εβδομάδα και μόνο.

Σύμφωνα με το TMZ η Κιμ παραχώρησε τα δικαιώματα στην εταιρεία μετά από συμφωνία που έκανε μαζί τους για 5 εκατομύρια δολάρια το 2007 και έκτοτε αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή αφού ούτε η ίδια μπορεί να πιστέψει τη δημοτικότητα της που την έχει αναγάγει σε μούσα του σύγχρονου Καπιταλισμού αφού εάν κάποτε μια Λίντα Εβανγκελίστα δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι της για κάποιες ψωροχιλιάδες δολάρια, το Κιμ Από Πίσω δεν κουνάει το βαρυπυροβολικό της σε επίσημες εκδηλώσεις εαν και εφόσον δεν έχει δει να καταθέτονται 1 εκατομύριο δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σε ποιές σκέψεις μπορείς να οδηγηθείς για την ανθρωπότητα που πληρώνει για να δει την Κιμ Καρντάσιαν να κάνει αυτό που κάνουν όλοι χωρίς κάμερα στο on? Αυτές είναι μόνο κάποιες για απόψε που η γαλήνη κυρίευσε την ελληνική πολιτική σκηνή και οι Τσίπρας/Βενιζέλος θα συναντηθούν αν και μέχρι εχθές κανείς τους δεν ήθελε κανέναν.

1. Δεν θα ενδιαφερθεί για την πτώση της βιομηχανικής παραγωγής παγκοσμίως αν και το Business Insider θα το βαφτίσει Ειδηση Για Πρωτοσέλιδο για περίπου ακόμη 3 μέρες από τώρα. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν την Ευρωζώνη στο σύνολο της, την κραταιά Κίνα αλλά και την συνήθως βιονική Ιαπωνία να ασθμαίνουν στην ανάπτυξη αφού τα ποσοστά της βιομηχανικής παραγωής δεν είναι τα αναμενόμενα και οι επενδύσεις περιορίζονται. Θα έπρεπε να ενδιαφερθεί ωστόσο καθώς τα καθόλου ενθαρρυντικά δεδομένα που κάνουν λόγο για ναδίρ των τελευταίων 16 ετών μόνο στην Ευρώπη οδηγούν σφαίρα σε περιορισμό θέσεων εργασίας, αδυναμία κρατών να αποπληρώσουν τα χρέη τους, αύξηση φορολογίας και ό,τι μπορεί να σκεφτεί του ανθρώπου ο νους. Εαν σε αυτά μας υπενθυμίσουμε ότι στην προ 2 ημερών δημοσκόπηση του Bloomberg σε 510 επενδυτές, το 89% έκανε λόγο για κίνδυνο αποπληθωρισμού στην Ευρωζώνη και επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας το τέλος είναι κοντά οπότε δώσε ένα φιλί όχι έτσι.

2. Δεν θα του καεί το μικρότερο νανοαυτί στο άκουσμα της είδησης ότι η μουσική βιομηχανία δεν αγοράζεται, δεν “κατεβάζεται” αλλά απλά αναπαράγεται online από υπηρεσίες straming που πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο επιθετικές. Σύμφωνα με το Quartz η Apple θα κάνει κάτι επιτέλους με την εξαγορά που έκανε αρπάζοντας την εταρία Beats για 3 δισεκατομύρια δολάρια. Θα την εντάξει στο επόμενο iOS και κάπως έτσι θα βιάσει τους καταναλωτές στη χρήση της με τον ίδιο τρόπο που έκανε το Facebook βάζοντας μας να μιλάμε στο Messenger App είτε μας αρέσει, είτε όχι.

3. Ίσως δώσει λίγη σημασία στο αναπτυσσόμενο άγχος των στελεχών του ABC που ελπίζουν, προσεύχονται και παρακαλούν να μην φανεί κάτι πρόστυχο για ανήλικους όταν η Τζει Λο τοποθετήσει τα οπίσθια της στην Ίγκι Αζάλεα ερμηνεύοντας το καλοκαιρινό τους hit Booty. Tην Κυριακή το ABC θα μεταδώσει τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία για όσους ενδιαφέρονται να δουν κάτι που θα τους δείξει λιγότερα από ό,τι αυτό

4. Δεν θα δώσει τη δέουσα σημασία στις δηλώσεις του Βλαδίμηρου Τιτανοτεράστιου Πούτιν ο οποίος όταν αναφέρθηκε στις λαικές χρωματιστές επαναστάσεις σαν την Πορτοκαλί που έλαβε χώρα στην πολυπαθή Ουκρανία το 2004-5, είπε: “Στον σύγχρονο κόσμο, ο εξτρεμισμός χρησιμοποιείται ως πολιτικό όργανο και για την αναμόρφωση των σφαιρών επιρροής». Στη συνέχεια διευκρίνισε πως η αντιμετώπιση του εξτρεμισμού δεν έχει καμία σχέση με την καταστολή διαφωνούντων φωνών και συμφωνήσαμε ότι αυτός ο τύπος θα συνεχίσει το τρολάρισμα εσαεί. Ούτε τώρα θέλω φιλί καθώς ισορροπώ την πένα μου και θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, ευχαριστώ

5. Σίγουρα πάντως θα αδιαφορήσει τα μάλα για το ότι σαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου 1989 και τρεις μετά μεσημβρίας το Mega βγήκε στον αέρα ξεκινώντας τη διθυραμβική επανάσταση στην ιδιωτική τηλεοπτική πρωτοβουλία. Από τότε μέχρι σήμερα, η απρόσκοπτη ενημέρωση έχει συγκλονίσει τους πάντες ξεπερνώντας τα σύνορα της Ανατολικής Μεσογείου, φτάνοντας ακόμη και στη μακρινή χώρα των χρυσανθέμων όπου έκτοτε φιλιούνται σε live τηλεοπτική μετάδοση μόνο έτσι

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε