Δευτέρα, 14 Οκτ.
20oC Αθήνα

Η σκηνή από τα “Φιλαράκια” που έκανε τον Αντρέ Αγκάσι να τα σπάσει όλα (κυριολεκτικά)

Η σκηνή από τα “Φιλαράκια” που έκανε τον Αντρέ Αγκάσι να τα σπάσει όλα (κυριολεκτικά)

Να έχεις ιδρώσει να κατακτήσεις τουρνουά όπως το Wimbleton και το US Open και να σπας τα τρόπαια γιατί η φίλη σου έγλειψε τα δάχτυλα του Τζόι Τριμπιάνι. Το έκανε ο Αντρέ Αγκάσι μετά το γκεστ της Μπρουκ Σιλντς στα “Φιλαράκια“.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να μην ήταν τόσο… τρελός όσο το Μάκενρόου, αλλά φαίνεται πως εκτός κορτ ο Αντρέ Αγκάσι είχε τα θέματά του!

Όπως αποκαλύπτει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της η Μπρουκ Σιλντς, όταν το 1995 εκείνη έκανε μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά “Φιλαράκια” ο τότε σύντροφός της, Αντρέ Αγκάσι έγινε έξαλλος.

Έγινε έξαλλος βέβαια για μια συγκεκριμένη σκηνή: η Μπρουκ Σιλντς έπαιζε μια… γυναίκα που παρακολουθούσε τον Τζόι. Όταν η Σιλντς και ο “Τζόι” γύριζαν μια σκηνή σε εστιατόριο, όπου ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας της “Γαλάζιας Λίμνης” έγλειφε τα δάχτυλα του Τζόι, ο Αγκάσι (που ήταν στο πλατό και παρακολουθούσε το γύρισμα) ένιωσε το αίμα να του ανεβαίνει στο κεφάλι και όρμησε στο πλατό!

Αργότερα, ο Αγκάσι είπε στη Σιλντς πως τον έκανε να φαίνεται σαν ηλίθιος! Όπως μάλιστα γράφει στο βιβλίο της η ηθοποιός, ο Αγκάσι πήρε το αυτοκίνητο και οδήγησε από το Λος Άντζελες μέχρι το σπίτι του στο Λας Βέγκας και από τα νεύρα του έσπασε όλα τα τρόπαια που είχε κατακτήσει στην καριέρα του ως τότε, μεταξύ των οποίων τα τρόπαια του Wimbleton και του US Open!

Παρά το περιστατικό εκείνο, Αγκάσι και Σιλντς παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1997 αλλά πριν καλά καλά γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, πήραν διαζύγιο. Η Σιλντς αποκάλυψε πως το είχε μετανιώσει την αμέσως επόμενη μέρα!
Για το γάμο τους, πάντως, είχε μετανιώσει και ο γνωστός τενίστας.


Αποκάλυψε επίσης ότι ο Αγκάσι της είχε αποκαλύψει ότι τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης. Και εκείνη έπαθε σοκ που τόσο καιρό δεν ήξερε τίποτα.

Η Σιλντς περιγράφει και το (πλατωνικό) φλερτ που είχε με τον Τζορτζ Μάικλ. Τους είχε κλείσει ραντεβού στα τυφλά η μητέρα της. Η πρώτη φορά που βγήκαν ήταν στο Σικάγο και μετά το δείπνο εκείνος την συνόδευσε μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και δεν έκανε καν κίνηση να τη φιλήσει.


Εκείνη γοητεύτηκε από το πόσο τζέντλεμαν ήταν. Βγήκαν κι άλλες φορές αλλά μετά από δυο ραντεβού και κάποια ταξίδια για ψώνια, ο Μάικλ της είπε πως ήθελε να χωρίσουν για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. «Έκλαιγα για εβδομάδες», έγραψε…

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε