Σάββατο, 28 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος χρόνου! Στις 21:00 η κλήρωση – Μοιράζει 14 εκατ. ευρώ – Χαμός στα πρακτορεία από τους… υποψήφιους υπερτυχερούς

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος χρόνου! Στις 21:00 η κλήρωση – Μοιράζει 14 εκατ. ευρώ – Χαμός στα πρακτορεία από τους… υποψήφιους υπερτυχερούς

– Αγωνία για την κλήρωση του Τζόκερ
– Γεμάτα τα πρακτορεία μέχρι την τελευταία στιγμή
– Κατατέθηκαν περισσότερα από 1,5 εκατ. δελτία!
– Αν κερδίσω, θα φύγω για… Βραζιλία λέει παίκτης του Τζόκερ στο NewsIt
– Η τελευταία φορά που το Τζόκερ είχε 14 συνεχόμενα τζακποτ ήταν τον Απρίλιο του 2010 όταν μοίρασε 19 εκάτ. ευρώ!
– Θα μοιραστούν τα 14 εκατομμύρια σήμερα ή η αγωνία θα πάρει παράταση;

Ο χρόνος κυλάει αντίτροφα. Η κλήρωση του Τζόκερ είναι στις 21:00 και όσοι προλάβατε να καταθέσετε δελτίο, προλάβατε! Καλή σας τύχη!

Ο πυρτός του τζόκερ καίει τους Έλληνες. Μέχρι την ύστατη στιγμή, ήταν στα πρακτορεία! Είναι χαρακτηριστικό της φρενίτιδας που επικρατεί το γεγονός πως σε διάστημα τεσσάρων ωρών, σε ένα πρακτορείο, κατατέθηκαν 1.648 δελτία.



Από το πρωί της Κυριακής τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι γεμάτα κόσμο και τα δελτία του Τζόκερ έχουν γίνει ανάρπαστα.
Η… κίνηση έγινε ακόμη πιο έντονη, όσο πλησίαζε η ώρα της μεγάλης κλήρωσης.


Τα πρακτορεία είναι και σήμερα γεμάτα. Και όσο οι ώρες περνούν, τόσο περισσότεροι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Έστω και την τελευταία στιγμή. Το έχουμε ξαναζήσει το έργο άλλωστε….

Την περασμένη Πέμπτη, για 14η συνεχόμενη φορά δεν βρέθηκε δελτίο με τους έξι τυχερούς αριθμούς. Και το ποσό που μοιράζεται ανέβηκε τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.

14 εκατομμύρια ευρώ. Όλα ελπίδες για εκείνους που στράφηκαν ξαφνικά στο Τζόκερ και ελπίζουν πως ίσως η τύχη τους χαμογελάσει για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους.

Κι αν σου κάτσει; Το πασίγνωστο πια σλόγκαν είναι αυτό που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων. Και αποτυπώνει την ελπίδα (ή την απελπισία) για κάτι καλύτερο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε