Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

Θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές για ΠτΔ;

Θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές για ΠτΔ;

Όσο πλησιάζει ο καιρός για την προεδρική εκλογή που δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη χώρα και σε πρόωρες εκλογές, όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στους ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν συγκροτήσει και κοινοβουλευτική ομάδα.

Σήμερα συνεδρίασε η κοινοβουλευτική ομάδα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα και από την οποία δεν προέκυψε ομόφωνη απόφαση για τη στάση τους στην προεδρική εκλογή.

Μετά από κόντρες και αντιπαραθέσεις, κατέληξαν πως δεν συμφωνούν και πως ο καθένας θα ψηφίσει κατά συνείδηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους συνολικά 23 ανεξάρτητους βουλευτές, οι 16 έχουν ενταχθεί στη συγκεκριμένη κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Πάρις Μουτσινάς τάχθηκε υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και όχι σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμφανίστηκαν οι κ.κ. Βουδούρης, Μπόλαρης και Τζάκρη.

Ωστόσο, υπήρξαν και βουλευτές, όπως ο κ. Ανδρουλάκης και η κα Γιαταγάνα οι οποίοι δεν θέλησαν ακόμα να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε