Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κρήτη: Η κηδεία του αδικοχαμένου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Σπαρακτικές σκηνές στα Χανιά όπου ο Κώστας Κατσούλης οδηγείται στην τελευταία του κατοικία – Πλήθος κόσμου στην εκκλησία – Δείτε φωτογραφίες…

Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το κοιμητήριο του χωριού τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε, το πρωί της Δευτέρας, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο φίλαθλο ενώ από νωρίς στο ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο φίλαθλο. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε η παρέμβαση της τροχαίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στην περιοχή.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Αν και επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους, σε ένδειξη συμπαράστασης στεφάνια έστειλαν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ καθώς επίσης η Σούπερ Λιγκ, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ..

«Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδελφό, σύντροφο και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Χθες το απόγευμα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να αποχαιρετήσει τη σορό του Κώστα Κατσούλη. Οι φίλαθλοι του Εθνικού, αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Κώστα Κατσούλη, καθώς τραγούδησαν πολλά συνθήματα και άναψαν πλήθος καπνογόνων…

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χανιά: Σπαραγμός για γνωστό σεφ που πνίγηκε στη θάλασσα – Ο ναυαγοσώστης δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή!

Αμφιλοχία: Η σκληρή μάχη των ληστών με αστυνομικούς – Τους έπιασαν τραυματισμένους σε χωράφι μετά το χτύπημα στα ΕΛΤΑ!

Φθιώτιδα: Βασανιστήριο με κουβέρτες για ιδιοκτήτη σπιτιού – ”Λέγε που έχεις τα λεφτά γιατί θα σε σκοτώσουμε”!

Πάτρα: Η νύχτα που έγινε πλουσιότερος κατά 1.500.000€ – Άλλαξε η ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη!

Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει πάταγο στην πόλη – Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media!

Κρήτη: Γνωρίστε τους ηλικιωμένους που πήραν απολυτήριο δημοτικού – 92 ετών ο μεγαλύτερος μαθητής (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε