Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παράδοση παραλαβή… καρέκλας

Παράδοση παραλαβή… καρέκλας

Μπορεί να μην παραδίδουν κάποιο… υπουργείο, αλλά θα κάνουν όλη την τελετή «παράδοσης-παραλαβής» με πολύ χιούμορ και σκοπό να κάνουν happy το ξεκίνημα της ημέρας.

Τη Δευτέρα ξεκινά η εκπομπή «Happy Day», αλλά όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, ο Νίκος Αναδιώτης δεν θα είναι στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο ηθοποιός λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, καθώς θα είναι στην καθημερινή σειρά του MEGA «Δικαίωση», δεν μπορεί να συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή του ALPHA. Έτσι πήρε… εσωτερική μεταγραφή για το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» την εκπομπή που θα παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στην παρέα της Τσιμτσιλή την καινούργια σεζόν θα συνεχίσουν να είναι λοιπόν η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ στη θέση του Αναδιώτη θα βρεθεί ο Κώστας Φραγκολιάς. Έτσι, στην πρεμιέρα της εκπομπής, τη Δευτέρα, σκέφτηκαν ότι πρέπει να γίνει «παράδοση- παραλαβή καρέκλας», όπως… απαιτεί το εθιμοτυπικό. Ο Νίκος Αναδιώτης λοιπόν θα παραδώσει την καρέκλα του στον Κώστα Φραγκολιά που θα… ορκιστεί ότι θα προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους να προσφέρει «Happy Day» στους τηλεθεατές. 


 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, τη Δευτέρα στις 8 το πρωί, στην πρεμιέρα της εκπομπής  “Happy Day”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έχει καλεσμένες τη Μπέττυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά που θα μιλήσουν πρώτη φορά για την εκπομπή «Όλα παίζουν» που θα παρουσιάζουν κάθε απόγευμα στον ALPHA μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιανό. Έτσι θα δούμε τι θα πουν οι δύο παρουσιάστριες για την καινούργια εκπομπή, αλλά και την πρωτότυπη «παράδοση- παραλαβή καρέκλας» που σκέφτηκαν να κάνουν στον ALPHA με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν καλά από το ξεκίνημα της βδομάδας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε