Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή για νότες… και φάλτσα!

Καινούργια εκπομπή για νότες… και φάλτσα!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την καινούργια σεζόν με τα στελέχη των σταθμών να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις.

Την επόμενη σεζόν το Ε φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης, με ένα γεμάτο πρόγραμμα, στοχεύοντας περισσότερο στην ψυχαγωγική θεματολογία. Εκτός όμως, από τις εκπομπές που έχουμε αναφέρει, τα στελέχη του Ε προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα και μία ακόμα καινούργια εκπομπή με πολλή μουσική.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου θέλουν να βγάλουν στον αέρα μία εκπομπή που θα φιλοξενεί πρόσωπα από τη μουσική σκηνή και τα οποία όμως, εκτός από τα τραγούδια που θα ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής, θα μιλούν και για το «τραγούδι της ζωής τους», αναφέροντας όλα όσα έχουν συμβεί στην πορεία τους και επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική ζωή τους.

Οι καλεσμένοι πρόκειται να «ξετυλίγουν» τις αναμνήσεις τους αναφερόμενοι και στις νότες, αλλά και στα… φάλτσα που τους έχουν συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του Ε κάνουν επαφές με μία γνωστή παρουσιάστρια για να είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Ανεξάρτητα όμως, από το αν θα δεχτεί να παρουσιάσει ή όχι την εκπομπή τα στελέχη του σταθμού θέλουν να βγάλουν την καινούργια εκπομπή μέσα στον Οκτώβριο, για να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τα «τραγούδια ζωής» πολλών γνωστών καλλιτεχνών τόσο στη σκηνή, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε