Ελλάδα

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: ξεπαγώνουν οι πίνακες για να κλείσουν τα κενά

Τέσσερα χρόνια μετά το πάγωμα των πινάκων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών τα τεράστια κενά στα σχολεία αναγκάζουν το υπουργείο να βγάλει το την... κατάψυξη τις καταστάσεις

Από τον Ιούνιο του 2010 παραμένουν παγωμένοι οι πίνακες και δεν μετράει στην προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών ο χρόνος που έχουν εργαστεί από τότε.

Τώρα και για να γεμίσουν τα κενά στα σχολεία το υπουργείο υπόσχεται ακόμη και διπλά μόρια σε όσους επιλέξουν να δουλέψουν σε σχολεία της … άγονης γραμμής.

Βέβαια το υπουργείο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν δείχνει καμία πρόθεση ώστε να προσμετρηθούν στην προϋπηρεσία και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως από τη μεριά των εκπαιδευτικών λέγεται ότι τα κενά δεν είναι μόνο όσα υπολογίζει το υπουργείο. Αντίθετα γίνεται λόγος για τουλάχιστον 5.500 κενά και όχι 3.500.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση έως και τη Δευτέρα του Πάσχα
Για «εντυπωσιακή» μεταφορά αφρικανικής σκόνης σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης κάνει λόγο ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος
Αφρικανική σκόνη