Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ξεμπλόκαρε το Κτηματολόγιο – Ποιοί κινδυνεύουν να χάσουν τα ακίνητα τους

Ξεμπλόκαρε το Κτηματολόγιο – Ποιοί κινδυνεύουν να χάσουν τα ακίνητα τους

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια επαναλειτουργεί το Κτηματολόγιο για τον Δήμο Αθηναίων και πλέον σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων για να μην χάσουν τις περιουσίες τους.

Ανοίγει και πάλι το Κτηματολόγιο για το Δήμο Αθηναίων, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα περίπου 700.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.
Πρόκειται για όλους αυτούς που το 2008 δήλωσαν τα δικαιώματα τους και τώρα περιμένουν να τους αποσταλούν ταχυδρομικά οι σχετικές ενημερώσεις.

σε ένα χρόνο όσα ακίνητα δεν δηλώθηκαν θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου

Εδώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, μήπως δηλαδή χρειάζεται διόρθωση στην επεξεργασία του Κτηματολογίου σε περίπτωση λαθών.
Γιατί αλλιώς, σύμφωνα με τα Νέα, όσοι δεν προβούν σε διορθώσεις κινδυνεύουν άμεσα με απώλειες περιουσιακών στοιχείων με τη σύσταση των οριστικών Κτηματολογικών Γραφείων.

Και όλα αυτά ενώ ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα, που σημαίνει πως σε ένα χρόνο όσα ακίνητα δεν δηλώθηκαν θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου.

Διαβάστε επίσης:
Απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και αλλαγή στο νόμο για τις απεργίες απαιτεί η τρόικα – ”Ανοίγουν” με το καλημέρα όλο το ασφαλιστικό!

Νέο σύστημα στα ακίνητα! Το κόλπο με τις αντικειμενικές τιμές για το “πόθεν έσχες””Το προβληματικό παιδί της Ευρώπης φαίνεται ότι πηγαίνει καλύτερα”

Πηγή Τα Νέα

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε