Πολιτική

Θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πυροτέχνημα με τον Πάπα”

Διαβάστε το αιχμηρό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη, σχετικά με την επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Βατικανό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή κατάλαβαν ότι η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πάπα δεν είχε απήχηση στους Έλληνες και δεν θα μπορούσε να έχει γιατί ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα με μοναδικό σκοπό το «πουδράρισμα» του προσωπικού προφίλ του κ. Τσίπρα, τώρα καταφεύγουν στη γνωστή συνταγή των θεωριών συνωμοσίας, σημείωνει σε σχόλιό του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

«Το “παίζουν” κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι, διαρρέοντας διάφορες αθλιότητες σε φιλικές τους εφημερίδες! Μέχρι και δεήσεις κατά της επίσκεψης θα πουν ότι έγιναν! Επιτέλους θα ασχοληθούν με τίποτα σοβαρό για τους πολίτες που δεν θα κινείται στη γραμμή της δημαγωγίας, του ψέματος και του φτηνού λαϊκισμού;» αναφέρει ο κ. Καρύδης.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Η Ελλάδα αναβαθμίζει τη θέση της στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη

Γιατί ”φαγώθηκε” ο Σαχινίδης από εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ