Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σαμαράς: Αν βγει ο Τσίπρας δεν θα μείνει στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ

Σαμαράς: Αν βγει ο Τσίπρας δεν θα μείνει στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ

Έκλεισε για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών με μία δήλωσή του με νόημα μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή.

Εξερχόμενος του γραφείου του στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε μπροστά στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε πως όποιος μιλάει σήμερα για εκλογές, τότε αυτός ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε προς το παρόν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και έστειλε σαφές μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απέφυγε πάντως, να απαντήσει εάν θα υπάρξουν αλλαγές στον εκλογικό νόμο, με την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών.

Aργότερα ο κ. Σαμαράς είχε συνομιλία με τους βουλευτές του Γ Θερινού τμήματος της Βουλής, από την οποία μάλιστα απαγορεύτηκε η είσοδος των δημοσιογράφων.

Σε αυτή τη συνομιλία ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος για τη συγκέντρωση 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και σημείωσε με νόημα αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα πως “εάν του δοθεί ποτέ η ευκαιρία να κυβερνήσει που δεν θα του δοθεί με βάση όσα είπε στη ΔΕΘ, τότε δεν θα μείνει στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ”.

Εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος για μία οριστική ρύθμιση του χρέους μέχρι τέλος του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοσκόπηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τσίπρας από τη ΔΕΘ: Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου όταν μίλησα για φοροφυγάδες – Θέλουμε εκλογές… χθες, δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά-Βενιζέλο

ΣΥΡΙΖΑ: Ποντάρει στην πόλωση και (προ)βλέπει αλλαγή εκλογικού νόμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε