Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βούλτεψη: Δεν είπα “χαμένα” λεφτά την αγορά ακινήτων (VIDEO)

Βούλτεψη: Δεν είπα “χαμένα” λεφτά την αγορά ακινήτων (VIDEO)

Να “μαζέψει” το θέμα με τη δήλωσή της πως η αγορά ακινήτων είναι “χαμένα λεφτά” επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μετά το σάλο που προκλήθηκε με όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο και τα Parapolitika 90,1.

Το πρωί της Τετάρτης, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε, εκφράζοντας την προσωπική της άποψη, ότι δεν έχει κανένα ακίνητο στο όνομά της και πως είναι χαμένα χρήματα οι αγορές ακινήτων.

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΠΟΜΙΔΑ, που μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατακρίνει την Σ. Βούλτεψη για τη δήλωσή της. “«Χαμένα λεφτά» είναι και τα 3 δισ. των φόρων που η κυβέρνηση απαιτεί να εισπράττει κάθε χρόνο από 6.150.000 φορολογούμενους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη για τα ακίνητα έγινε και πρωτοσέλιδο στην Αυγή.

Σε μια προσπάθεια να “μαζέψει” τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε στις πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1 και αρνήθηκε πως είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι έριξε το φταίξιμο στα διαδικτυακά μέσα!

“Έχω βαρεθεί να διαψεύδω το διαδίκτυο. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Βρισκόμαστε στο έλεος της καταστάσεως. Μια φράση αποσπασματικά μεταδίδεται και μου κάνει εντύπωση που η ΠΟΜΙΔΑ και κ. Παραδιάς εξέδωσαν ανακοίνωση”, τόνισε στον Ant1, σημειώνοντας πως η άποψή της για την αγορά ακινήτων ήταν πάντα διαφορετική και είναι προσωπική της επιλογή να μην επενδύει σε ακίνητα.

Στο Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν ακόμη πιο αιχμηρή και μίλησε για γκεμπελίσκους και προσπάθεια συκοφαντίας. Επανέλαβε ότι αποσπάστηκε μια φράση της, τα έβαλε με το… διαδίκτυο και τόνισε: «στη δημοσιογραφία, η αποσπασματική αναφορά μιας φράσης ή λέξης αποτελεί το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού».

Δείτε τι είπε στην εκπομπή του Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούλτεψη: Χαμένα λεφτά τα ακίνητα

Αλλαγές στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

Άννα Καραμανλή: Ποια είναι η βουλευτής που είπε στον Χαρδούβελη να πάει να γα…

Καραμανλή για το “να πάει να γα… ο Χαρδούβελης”: Παραφέρθηκα αλλά…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε