Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πεδίο μάχης και η Πάτρα στην… μνήμη του Φύσσα – Τέσσερις τραυματίες – VIDEO και ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Μεγάλη ένταση επικρατεί και στην Πάτρα, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τους διαδηλωτές να πετούν βόμβες μολότοφ και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση δακρυγόνων, ενώ υπάρχουν τέσσερις τραυματίες.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η αστυνομία στην αχαϊκή πρωτεύουσα για την αντιφασιστική – αντιρατσιστική πορεία που προγραμματίστηκε με αφορμή τη δολοφονία του Π. Φύσσα τον Γ. Ρουπακιά ήταν “δρακόντεια”, αφού παρατηρήθηκε πως στο τέλος της πορείας υπήρχαν άτομα που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν παραταγμένες και… έτοιμες, την ώρα που ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν και στους παράπλευρους δρόμους.

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, όταν κάποιοι έρίξεαν μολότοφ και κροτίδες.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Φιλοποίμενος, όπου και πάλι κάποια άτομα που φορούσαν κράνη έριξαν εκ νέου βόμβες μολότοφ, με την αστυνομία να απαντά με ρίψη δακρυγόνων.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Όπως λένε μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες, κάποιοι διαδηλωτές εγκλωβίστηκαν στην πλατεία Γεωργίου, την ώρα που η οδός Κορίνθου είναι κλειστή.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός από την έξαρση βίας στην Πάτρα, είναι τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων και μία γυναίκα.

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσ/νίκη: Τη σκότωσε για 30 ευρώ! Ισόβια στον δράστη του στυγερού εγκλήματος

Σιάτιστα: Φοβερό οικογενειακό δράμα – Απαγχονισμένη στη σοφίτα του σπιτιού βρέθηκε μητέρα τριών παιδιών

e-παράπονα στο δήμο Τρικάλων!

Τι λέει ο Λιμενάρχης Σαντορίνης για το τραγικό δυστύχημα με τα jet ski

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε