Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

iPhone 6: Σεπτέμβριο η παρουσίαση – Οκτώβριο η κυκλοφορία;

iPhone 6: Σεπτέμβριο η παρουσίαση – Οκτώβριο η κυκλοφορία;

Το νέο iPhone σύμφωνα με νέες πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστεί στις 16 Σεπτεμβρίου και να κυκλοφορήσει περίπου ένα μήνα μετά…

Οι πηγές μέσα από την εταιρία θέλουν την Apple να έχει σημειώσει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου ως μια ημερομηνία που αναμένει τα μαγαζιά  της να έχουν υπερβολικό κόσμο καθώς και την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα αυτού.
 
Για την ώρα φυσικά όλες οι φήμες ήθελαν την εταιρία να παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο iPhone το Σεπτέμβριο και το iWatch τον Οκτώβριο και όπως φαίνεται με βάση τις νέες πληροφορίες η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τελικά το iPhone πιθανότατα την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου μιας και η εταιρεία αρέσκεται στο να κάνει παρουσιάσεις αυτή την ημέρα.
 
Τώρα η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής, θα γίνει την Τρίτη στις 14 Οκτωβρίου, πράγμα παράξενο για την εταιρία μιας και μας έχει συνηθίσει να λανσάρει τις νέες iPhone συσκευές Παρασκευή. 
 
Η μεγάλη αυτή αλλαγή για την εταιρία, δεν αποκλείεται να οφείλετε στη μεγάλη ζήτηση που αναμένεται να έχει η συσκευή και που θα ωθήσει την Apple να ξεκινήσει τη διάθεσή της νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πάρα στο τέλος της.
 
Φυσικά παραμένει ακόμα άγνωστο, αν η Apple θα κυκλοφορήσει 2 μόντελα (4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών) αλλά και το αν όντως ισχύουν οι παραπάνω ημερομηνίες.
 
Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι η Apple να στείλει τις επίσημες προσκλήσεις για την παρουσίαση της…
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε