Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νίκησε εύκολα την Μπάγερν και κατέκτησε το Supercup η Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Νίκησε εύκολα την Μπάγερν και κατέκτησε το Supercup η Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Με γκολ των Μιχιταριάν και Ομπαμεγιάνγκ η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησε το γερμανικό Supercup για 5η φορά στην ιστορία της. Βασικός ο Παπασταθόπουλος. Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ.

Η Ντόρτμουντ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να κατακτήσει -όπως και πέρυσι, κόντρα στην Μπάγερν- το Supercup χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Μιχιταριάν στο 23΄ και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 62΄.

Πέρα από την πίκρα για την ήττα, τα δυσάρεστα για την Μπάγερν Μονάχου δεν σταματούν εδώ καθώς τραυματίστηκε ο Χάβι Μαρτίνεθ και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Δείτε τα γκολ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ (46′ Ντουρμ), Κελ, Κιρχ (85′ Σβεν Μπάντερ), Μχιταριάν, Χόφμαν, Ομπαμεγιάνγκ (63′ Αντριάν Ράμος), Ιμπόμπιλε.

ΜΠΑΓΕΡΝ (5-4-1): Νόιερ, Χόιμπιεργκ (59′ Γκέτσε), Τζερόμ Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (31′ Ντάντε), Αλάμπα, Μπερνάτ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Τόμας Μίλερ (46′ Λαμ), Σατσίρι, Λεβαντόβσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε