Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Νόμιζε ότι της έκλεψε τον άνδρα και της έκοψε τα στήθη!

ΦΩΤΟ DAILY MAIL
ΦΩΤΟ DAILY MAIL

Όλα έγιναν στην επαρχία Γκουαντόνγκ της Κίνας. Μια γυναίκα τυφλωμένη από την ζήλεια μπήκε στο σπίτι της γυναίκας που θεωρούσε ότι της έκλεψε τον άνδρα της και αφού την έριξε αναίσθητη της έκοψε τα στήθη με ένα ψαλίδι!

Η φρικιατστική επίθεση έγινε στην πόλη Χεσάν. Η 27χρονη Ξιάο Λιν, ήταν σπίτι της ανυποψίαστη και έβλεπε τηλεόραση όταν κάποιος της χτύπησε την πόρτα.

Μόλις άνοιξε, κάποιος την κλώτσησε, την χτύπησε στο κεφάλι και την έριξε αναίσθητη στο πάτωμα. Αφού της έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι, την έγδυσαν και την έδεσαν.

Οπως δήλωσε ο άνδρας της, αρχικά νόμιζε ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού. Όμως ήταν κάτι ακόμα χειρότερο: η επίθεση έγινε από μια τρελή από ζήλια γυναίκα η οποία της έκοψε τα στήθη με ένα ψαλίδι!

Στην συνέχεια της έβγαλε την κουκούλα και αναγνώρισε την Μένγκ Τσάο με την οποία ήταν παλιότερα συνάδελφοι σε ένα τοπικό εργοστάσιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης παραδέχθηκε την πράξη της και είπε ότι το έκανε επειδή η Ξιάο Λιν της είχε κλέψει τον άνδρα.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν αλήθεια. Η αλήθεια σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος ήταν ότι ο σύζυγος της Μένγκ Τσάο είχε ερωτευτεί την άτυχη 27χρονη αλλά εκείνη δεν έτρεφε ανάλογαι αισθήματα για εκείνον.

Ο ερωτοχτυπημένος μάλιστα έκανε το λάθος λίγο πριν πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του να της πει ότι του άρεσε η Ξιάο Λιν. Αυτό, ήταν που έπεισε την παρανοϊκή σύζυγο ότι η 27χρονη γυναίκα ευθυνόταν για το διαζύγιό της και ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση.

Η Μένγκ συνεληφθη ενώ η Ξιάο Λιν νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τους γιατρούς όμως να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να επανασυγκολλήσουν τα στήθη της.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παιδί που δεν χορταίνει με τίποτα! Τρώει 180 μπανάνες, 8 κιλά πατάτες και 14 κιλά ρύζι!

Η εξομολόγηγη του νταλικέρη που έγινε τραβεστί λόγω… κρίσης! “Δίνω το κορμί μου, όχι την ψυχή μου”, λέει η “Κάτια”

Τί λέει ο… ποιητής; Οι 10 πιο ακατανόητοι στίχοι τραγουδιών!

Τρόμος! Εγκλωβισμένοι 144 μέτρα πάνω από το έδαφος! ΦΩΤΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε