Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σαμαράς προς υπουργούς: Να πάτε διακοπές αλλά να ξέρω που είστε!

Σαμαράς προς υπουργούς: Να πάτε διακοπές αλλά να ξέρω που είστε!

Στη σκιά του σάλου που έχει προκληθεί με τον ενιαίο φόρο ακινήτων συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να δίνει… συμβουλές στους υπουργούς του ενόψει διακοπών.

Με το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενο να είναι πια νόμος του κράτους και τον φόρο ακινήτων στον… πάγο για ένα μήνα μετά την παράταση που δόθηκε για την καταβολή της πρώτης δόσης, ο πρωθυπουργός… έδωσε εντολή στους υπουργούς του να πάνε διακοπές για να ξεκουραστούν αλλά πρώτα να ενημερώσουν τον “κηδεμόνα” τους, που δεν είναι άλλος από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

“Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγες μέρες διακοπών” είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του και έσπευσε να προειδοποιήσει ότι “η κυβέρνηση όμως δεν πηγαίνει ποτέ διακοπές”.

Έτσι, ζήτησε από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να ενημερώσουν τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης για το που θα πάνε διακοπές και πόσες μέρες θα λείψουν. Ο κ. Σαμαράς ζήτησε και κάτι ακόμα από τους υπουργούς του: να φροντίσουν τις ημέρες που θα λείψουν, το υπουργείο να λειτουργεί κανονικά και εν τη απουσία τους να βρίσκονται στις θέσεις τους ο υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψυχρός εμπορικός πόλεμος Δύσης – Ρωσίας και η Ελλάδα στη μέση

Ανακοινώθηκε και επίσημα: Αναβάλλεται για έναν μήνα η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

«Ξαναχτύπησε» ο Ιορδάνης Τζαμτζής

ΕΝΦΙΑ: Ευνοϊκότερη φορολογία για τα διατηρητέα ζητεί ο Μανιάτης

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε