Σάββατο, 12 Οκτ.
25oC Αθήνα

Εκτός υπηρεσίας ο αστυνομικός που αποκάλεσε τους διαδηλωτές “λυσσασμένα σκυλιά”

Εκτός υπηρεσίας ο αστυνομικός που αποκάλεσε τους διαδηλωτές “λυσσασμένα σκυλιά”

“Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά” έγραψε στο Facebook αστυνομικός του Μιζούρι αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία 18χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικού.

Μετά από συνεχόμενες νύχτες τρόμου στο Μιζούρι των ΗΠΑ και διαδηλώσεις καθ’όλη τη διάρκεια των ημερών, ένας αστυνομικός του Μιζούρι απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, αποκάλεσε “λυσσασμένα σκυλιά” στο Facebook τους ανθρώπους που διαδηλώνουν κατά των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου Μάικλ Μπράουν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από πυρά λευκού αστυνομικού στις 9 Αυγούστου στο Φέργκιουσον.
“Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή”, έγραψε ο Μάικλ Πέιπερτ, αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ.
“Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά”, συνέχισε.
“Που είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε”, διερωτήθηκε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Πρόκειται για τον δεύτερο αστυνομικό της περιοχής του Σεντ Λούις (όπου υπάγεται το Φέργκιουσον) που απομακρύνεται από τα καθήκοντα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλαίσιο των διαδηλώσεων.
“Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και μια εσωτερική έρευνα σε βάθος θα διεξαχθεί”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.

Διαβάστε επίσης:
Τον εκτέλεσαν με έξι σφαίρες – Αποκαλυπτικό το σκίτσο του ιατροδικαστή – Χάος στους δρόμους του Φέργκιουσον (βίντεο, φωτό)

“Χέρια ψηλά, μην πυροβολείτε”, φωνάζουν και τα παιδιά στο Μισούρι – PHOTOS

Η εκτέλεση σοκ μπροστά στην κάμερα! (βίντεο)

Τον σκότωσαν σαν το σκυλί! Νέο video ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία 18χρονου στο Μισούρι – Άγριες συμπλοκές στο Φέργκιουσον, ένας σοβαρά τραυματίας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε