Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τετ-α-τετ Μελισσανίδη – Ιβάν και τηλεφώνημα από τον… Πούτιν (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
ΦΩΤΟ - thousandnews.gr

Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τη… Ρωσία;

Μπορεί να συνδυαστεί όταν οι ισχυροί άνδρες των δύο ομάδων που έχουν ρίζες από την Κωνσταντινούπολη συναντώνται στην Παναγία Σουμελά.

Για δύο περίπου ώρες συζητούσαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη στην Καστανιά Βερμίου, με επίκεντρο της συζήτησης τις… μεταγραφές.
ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
Όλα αυτά στον ξενώνα των επισήμων της Μονής της Παναγίας Σουμελά, όπου βρέθηκαν οι δύο άνδρες για τη μεγάλη γιορτή της Θεοτόκου και όπως είναι φυσικό η παρουσία τους αποτέλεσε δέλεαρ για τους δημοσιογράφους, καθώς είχαν διάθεση και συνομιλούσαν.
ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
Οι δυο πρόεδροι που γενικά κρατούν αποστάσεις, αυτή τη φορά δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ το επιτελείο τους γνώρισε ονομαστικά τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα ρεπορτάζ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μάλιστα, έβγαλε και… λαβράκι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν τελικά θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Τζαμέλ Αμπτούν, απαντώντας ορθά κοφτά “no… no…no…”.
ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζήτησε το θέμα της εξέλιξης του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αναμένονται καλές μεταγραφές στην “Ένωση”.

Ελλάς – Ρωσία… Ορθοδοξία!

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης συνομιλούσε με τους δημοσιογράφους, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα διάρκειας τριών λεπτών από το γραφείο του Ρώσου Πρόεδρου, Βλαντιμί Πούτιν, όπως είπαν οι συνεργάτες του.

O κύριος Σαββίδης αποτραβήχτηκε προς το μπαλκόνι και μετά επέστρεψε χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τηλεφώνημα, ενώ αργότερα συνομίλησε και με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Γιώργο Ορφανό.

Πηγή: thousandnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κοσμοσυρροή και κατάνυξη στην Παναγία της Αγιάσου στη Λέσβο (ΦΩΤΟ)

“Μπήκα στα επείγοντα να πω μία καλησπέρα και βρέθηκα να βγάζω πλακούντα” – Απίστευτες καταστάσεις στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Ιερόσυλοι βεβήλωσαν Ιερό Ναό στη Λέσβο, λίγες ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο

86χρονος πνίγηκε στη Ρόδο

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε