Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

Βελτιώθηκε αλλά δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Σημάδια βελτίωσης εμφάνισε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Καμπούρ. Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο του βορρά αλλά ένα… φτηνό τέρμα των Ολλανδών διαμόρφωσε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, Καμπούρ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να νικήσει στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία.

Ο δικέφαλος του βορρά ξεκίνησε δυνατό και στο 14′ ο Κλάους Αθανασιάδης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Βίτορ, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχτηκε ένα γκολ σε ανύποπτη φάση.

Ο Μέλεγκ εκτέλεσε φάουλ από μακριά και ο Μελισσάς αιφνιδιάστηκε και μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του. Ο Αναστασιάδης άλλαξε όλη την ομάδα σεο δεύτερο μέρος και είδε τους Μακ και Περέιρα να είναι δραστήριοι και να δημιουργούν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή.

Τελικά το 1-1 παρέμεινε και ο ΠΑΟΚ θα ανχωρήσει από την Ολλανδία αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (34’ Μελίσσας, 46’ Γιακουμής), Βίτορ (46’ Κωνσταντινίδης), Κατσικάς (46’ Σπυρόπουλος), Κίτσιου (46’ Κιόσε), Ρατς (46’ Σκόνδρας), Σαββίδης (46’ Κάτσε), Τζανδάρης (46’ Πολύζος), Γκολάσα (46’ Παναγιωτούδης), Μάρτενς (46’ Μακ), Κουλούρης (46’ Περέιρα), Αθανασιάδης (46’ Πόζογλου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε