Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Μάθε… μπαλίτσα από την Παπαρήγα! Τι προβλέπει για το Ολλανδία-Αργεντινή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Γνωστή λάτρης του ποδοσφαίρου, η Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε την εκπληκτική νίκη της Γερμανίας επί την Βραζιλίας, έκανε την πρόβλεψη της για τον ημιτελικό της Ολλανδίας με την Αργεντινή, ενώ “αποστόμωσε” και ένα δημοσιογράφο, που σχολίασε την παρουσία του Μέσι στην αποψινή αναμέτρηση

Απολαυστική ήταν η Αλέκα Παπαρήγα σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, αναλύοντας τον ημιτελικό της Γερμανίας με την Βραζιλία, που βρήκε θριαμβευτές τα “πάντσερ” με 7-1

“Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά; Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0”, είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, σε κουβέντα που είχαν στο περιστύλιο της Βουλής.

“Το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιογένεια, η 11άδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν δένουν έτσι οι ομάδες”, σχολίασε στην συνέχεια και προέβλεψε ότι στον ημιτελικό μεταξύ της Ολλανδία με την Αργεντνή θα βγουν νικητές οι “οράνιε”

Μάλιστα, όταν κάποιος παρενέβη στην κουβέντα και πήγε να πει κάτι για την παρουσία του Μέσι η κ. Παπαρήγα απάντησε αποστομωτικά: “Ε, είσαι άσχετος από μπάλα”

Διαβάστε ακόμα…

Μουντιάλ 2014: “Σκολάρι πήγαινε στην κόλαση” (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2014: Απίστευτο tweet από την Ριάνα για την 7άρα!

Μουντιάλ 2014: Πάει στον τελικό η Μέρκελ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε