Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ποιά είναι η μυστηριώδης γυναίκα που κυκλοφορεί με μαύρα στους δρόμους (φωτό, βίντεο)

Ποιά είναι η μυστηριώδης γυναίκα που κυκλοφορεί με μαύρα στους δρόμους (φωτό, βίντεο)

Μία γυναίκα με μαύρα ρούχα έχει μονοπωλήσει τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον των media αλλά και των social media στις ΗΠΑ… Εντοπίστηκε να περπατά σε κεντρικούς δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν ξέρει σχεδόν τίποτα γι’ αυτήν…

Μία απίστευτη ιστορία έχει αναστατώσει πολλές πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα, καθώς μία γυναίκα με μαύρα ρούχα περιπλανιέται σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής και έχει μονοπωλήσει στην κυριολεξία το ενδιαφέρον των social media.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, φορώντας πάντα ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, και κρατώντας ένα μπαστούνι και μία τσάντα, κυκλοφορεί σε μεγάλους δρόμους στη Τζώρτζια, το Κεντάκι, το Τενεσί, το Οχάιο αλλά και τη Βιρτζίνια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργηθεί και σελίδες στο Facebook και το twitter, όπου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από περαστικούς που την κατέγραψαν με τις κάμερές τους.

Όπως ισχυρίζονται πολλοί, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά τους για βοήθεια.
«Τη ρώτησα αν χρειάζεται ή επιθυμεί να την πάω κάπου, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Τη ρώτησα ποια ήταν η αποστολή της, είπε απλά το περπάτημα. Κάπνιζε και πραγματικά δεν ήθελε να μιλήσει», αναφέρεται σε μία ανάρτηση στο Facebook.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή, ενώ οι φήμες για τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού δεν έχουν τέλος…

Ο Raymond Poles μάλιστα ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι αδελφή του, η οποία, όπως υποστηρίζει, ονομάζεται Elizabeth Poles, είναι μητέρα δυο παιδιών και χήρα, από την περιοχή Motts της Αλαμπάμα.
Ο ίδιος δήλωσε στο Reuters ότι η Elizabeth είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Βετεράνων προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της το 2008.
Και το μυστήριο συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης:
Η γυναίκα που τα βρόντηξε όλα κι έκανε πραγματικότητα το όνειρό της – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ


“Τσακίστηκε” από βατήρα 7 μέτρων γιατί δίστασε την τελευταία στιγμή! – ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτη εικόνα! Κρατήρας – μυστήριο εμφανίστηκε στη Σιβηρία

Η φωτογραφία μυστήριο του Άρη Βελουχιώτη που σαρώνει το διαδίκτυο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε