Κόσμος

Γάζα: Παρατάθηκε η εκεχειρία για 4 ακόμα ώρες

Το Ισραήλ συμφώνησε να παρατείνει κατά τέσσερις ώρες την ανθρωπιστική εκεχειρία που συμφωνήθηκε με τη Χαμάς και άλλες ένοπλες οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η ηγεσία της Χαμάς, της ισλαμιστικής παλαιστινιακής παράταξης η οποία ελέγχει τον θύλακα της Γάζας, έχει επίσης συμφωνήσει να παραταθεί η αρχική 12ωρη εκεχειρία ως τις 24:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας). Η εκεχειρία τυπικά θα έληγε στις 20:00.

Ισραηλινός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι το συμβούλιο ασφαλείας της ισραηλινής κυβέρνησης «συμφώνησε να παραταθεί για τέσσερις ώρες, έως τα μεσάνυκτα του Σαββάτου» η κατάπαυση του πυρός. Η διεθνής κοινότητα είχε απευθύνει έκκληση να παραταθεί η εκεχειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπέιτ Χανούν: Η πόλη που ισοπέδωσαν οι Ισραηλινοί – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Και η Τουρκία επέτρεψε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ

Θαύμα στη Γάζα: Βγήκε ζωντανή από την κοιλιά της νεκρής μητέρας της (VIDEO)

Σκότωσαν 18 Παλαιστίνιους μέλη της ίδιας οικογένειας λίγο πριν την έναρξη της ολιγόωρης εκεχειρίας!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7